Sunt multe naturiste. daca se gandeste sa se apuce de unul trebuie sa stie ca astea nu fac minuni, trebuie sa aiba rabdare si sa se tina de tratament. ai auzit de faimosul ulei de ricin, e foarte bun, ingrijeste bine parul insa trebuie sa l foloseasca nu foarte des, de 2 ori pe saptamana e mai mult decat suficient pentru ca o sa observe ca se ingrasa parul mai repede.
daca foloseste placa are nevoie neaparat de produse de protectie pentru ca ii va afecta parul foarte tare si il va pierde apoi.
un produs foarte bun este Nizoralul, il gaseste la farmacii sub forma de sampon, am inteles ca sunt si tablete dar nu am luat,o sa o ajute cu siguranta.
clatirea parului cu otet diluat in apa este foarte eficienta, sa stea linistita ca nu o sa ii miroase parul, dar daca nu vrea otet se poate si cu suc de lamaie, poate stoarce sucul de la o lamaie.
masti facute in casa, gasesti o groaza pe net, masti care contin galbenus de ou.
poate fi si o cauza medicala, trebuie sa aiba grija la alimentatie, sa aiba un stil de viata sanatos.
sper sa te ajute intr-un fel mult noroc :*
Cel mai simplu sa se dea cu tratament dupa ori ce spalare asa ii va intari firul dde par si il fixeaza bine(se numeste GARNIER FRUCTIS MASCHERA FORTIFICATE este o cutie rotunda si nu mare da nici mica sper sa o ajute ca si mie la fel imi cade parulacum 1 dar acum nu mai am nimic )succes!
Buna! Un tratament eficient ar fi: sa se spele pe cap cu sapun de casa... dupa care sa se clateasca cu apa(apa intr-o cana mai mare cu 2-3 linguri de otet) si sa urmeze acest tratament 3-4 luni succes!
deeyutzza94 întreabă: