Pai il tunzi din nou, si pentru a preveni asta foloseste ceva masti de par potrivite pentru tine.
Incearca cu masti pentru par deshidratat, sampoane si balsamuri speciale. Daca parul tau nu prea raspunde la tratamente cosmetice externe, incearca sa faci o cura de vitamina A, E si calciu.Mananca alune, seminte, migdale...si incearca uleiul cald de 2x/saptamana.Ia o cescuta de ulei de masline [virgin, de calitate] incalzeste-l putin in bain-marie[adica o oala mica cu apa, iar deasupra recipientul cu ulei si astepti pana are o temperatura acceptabila]... aplica pe par, evita radacinile si insista pe varfuri. Piaptana-l si infasoara-te cu un prosop cu care sa stai in cap peste noapte sau macar 30 min-1h,apoi te speli cu sampon si te clatesti bine cu ceai de la plafar[sunt niste cutii verzi maricele si au mai multe plante amestecate,faci infuzie,lasi sa se raceasca, atat cat suporti].Iti garantez ca vei avea un par mult mai sanatos astfel, doar trebuie sa ai grija de el, sa nu-l lasi mult timp desfacut, in vant sau ploaie, soare[mai ales] Funda?
Eu stiu o metoda traditionala care iti repara parul la varfuri. trebuie iti faci o masca din oua facute spuma si sa o lasi sa actioneze dupa care clatesti bine. Sper ca te-am ajutat :* la mine a functionat!
Pai trebuie sa-ti tai varfurile (asta inseamna maxim 5 milimetri, nu 5 centimetri!) o data la sase saptamani. Pe langa asta, trebuie sa pulverizezi dupa fiecare spalare pe cap un spray pentru regenerarea varfurilor. Ar fi preferabil sa-l folosesti de doua ori pe saptamana. Funda?
Salut foloste balsamul e par regenerant de la tianDe. este natural si are rezultat sigur. nu mai taia parul ca e bijuteria femeii.
http://tianderomania.ucoz.com/index/produsele_noastre/0-5
kalakkas întreabă: