Buna Andree
inceraca ceva natural...o masca pe baza de galbenus de ou+ ulei de masline si 3-4 picaturi de zeama lamaie, faci ca o maioneza si apoi aplici de la radacina pana la varfuri, strangi parul si il acoperi cu folie, punga, important e sa nu il tii descoperit ca se intareste masca, il tii 3-4 ore apoi te speli, iti garantez ca nu vei fi dezamagita dupa 3-4 sedinte, eu folosesc si nu imi pare rau, am parul lung si am aruncat cu bani aiurea la greu... spala parul daca ai posibilitate cu frunza de nuc, urzica.
tunde din varfuri o data pe luna, cineva care are mana usoara
O zi minunata sa ai
Cand e cald afara renunta la balsam, deoarece il ingrasa si il incalceste. Foloseste un ulei de par (ai la alegere 2 numai de la Avon, dar mai sunt si in comert). Si inainte de culcare impleteste-ti parul in 2 codite. Dimineata nu va mai fi la fel de incalcit, iar pe o perioada mai lunga se spune ca iti va creste mai repede.
Buna! Eu iti recomand balsamul de par KALOS este foarte bun eu il folosesc! Asa se utilizeaza dupa ce te speli pe cap cu sampon te limpezesti si iti dai cu KALOS pe tot parul mai ales in locurile i cae ti se incalceste stai cu calosul cam 2-3 minute dupa te limpezesti! Este foarte bun eu il folosesc! Si nici nu o sa iti mai cada parul (daca iti cade)O sa fie mult mai fin la atingere ca de catife si mult mai voluminos si stralucitor!
Eu folosesc syoss, tubul este alb si scrie pe el REPAIR. Nici nu mai am nevoie sa ma piaptan dupa ce ma spal.
Buna, am si eu aceeasi problema ca tine. Eu folosesc un sampon 2 in 1 pentru disciplinarea parului de la Avon si din cand in cand aplic tratamentul leave-in cu ulei de argan tot de la Avon. Poti incerca si tu, la mine merge.
Aceasi problema am avut-o si eu si crede-ma am parul foarte lung, folostesti balsam, ok asta e bine incearca sa te dai cu balsam in special pe unde ai calti, iar cand te usuci incepe sa il piepteni, pentru ca dupa ce il usuci este infoiat si se incurca foarte repede, daca te freci cu prosopul in cap pentru a-l usca nu mai face asta il face ff incurcat doar pune prosopul pe cap si gata....vezi daca merge si daca da funda?
alexa17 întreabă: