| 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。 a întrebat:

Am parul lung.Nu l-am vopsit niciodata si nici nu folosesc placa, dar are varfurile deteriorate ( e normal). Totusi am auzit de "un remediu" ceva cu galbenus de ou...
Cum se procedeaza?! Care sunt pasii ce trebuiesc urmati?! Dau fundita pentru cel mai bun raspuns.。。。✿*゚Viento゚*✿。。。

Răspuns Câştigător
| pam_pam a răspuns:

Nu exista niciun 'remediu' pentru varfuri deteriorate. Ele pot fi doar prevenite, sau intervalul de timp pana la deteriorare poate fi prelungit.
Sfatul meu: tunde-te regulat, sa nu treaca mai mult de 3 luni fara sa-ti tunzi macar varfurile, 3-4 cm. Ai sa observi ca va fi mai matasos si va creste chiar mai repede decat de obicei.
Pentru ingrijire, eu una folosesc masca de la pantene, nu conteaza de care, pe care o aplic dupa cele doua samponari esentiale si stau 5-10 minute cu ea, sau uneori nu-l mai clatesc decat foarte putin. (se recomanda uneori acelasi lucru si cu balsamul, desi nu are acelasi efect) Atentie, nu aplica nici balsam, nici masca de la radacina firelor de par, ci doar pe lungime, avand grija cel mai mult de varfuri!
Parul meu este si arata destul de sanatos, avand in vedere ca de ani de zile il coafez repetitiv, de 2 ori pe saptamana cel putin, si nu fac nimic exagerat. Nu mai citi toate prostiile pe net! Eventual daca vrei ceva mai natural, fa-ti masca cu ulei de masline duminica sau intr-o zi cand nu vrei sa iesi afara si stai cu prosopul pe cap (dupa ce ai aplicat uleiul) cat poti tu de mult! Bafta!

5 răspunsuri:
| blackspell a răspuns:

Varfurule despicate nu-si mai revin! trebuiesc tunse. un fir de par care e despicat la varf, se va despica din ce in ce mai sus, se va rupe, si nu se oxigeneaza bine! e fir de par bolnav. tratamenul e taierea! iti tunzi varfurile des.la 2 luni poate mai repede, pentru o perioada ca sa-l regenerezi.
si fa masca din ulei de ricin si galbenus de ou, poti pune si o lingura de miere! dar sa-l limpezesti bine! si faci asa: il speli normal, cu sampon, de 2 ori cel putin, pui masca pe par, stai jumatetea de ora cel mult, si pe urma mai dai un sampon si il limpezesti! si gata! si fara perie pentru descurcat, daca e lung descurca-l cu un pieptene cu dinti rari!

| piciuk a răspuns:

O data la 2 luni trebuie sa te duci la salon sa iti tai varfurile.

| Bessame a răspuns:

BUNAhappy:p Pai in primul rand la fel cum au zis si celelate fete primul.remediu e sa taii putin din el cam 3cm daca ti neaparat la el lungggg si sa nu fie taiat preaa mult! Masti pentru par eu folosesc Uleiul de ricin.cu cateva picaturi de vitamina A! SE GASESC IN FARMACII la preturi ffff mici! si aplic de la jumatatea parului! nu pun de la radacina! cu galbenusul de ou nu prea ti-as recomanda se curata foarte greu de pe.par! Chiat iti raman bucatalee mici printre fire si asa o arate aspectul de murdarie! Iti mai pot recomanda uleiul de ricin cu putina zeama de portocale si pui la varfuri! Stai cu ea 1 ora! Aaa si iti mai pot recomanda samponul cu petrol tot in farmacii! AJUTA FOARTE MULT LA PAR! IL HRANESTE IL INDEASA TE SCAPA DE MATREATA! te-am pupat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Remediul e sa ii tunzi varfurile. :P http://sp2.ro/019926

| donytzu a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la salon sa iti taie varfurile despicate si apoi sa incepi tratamente de intretinere a paruluiwinking