| alicealy a întrebat:

am parul pana la piept si as vrea sa il am lung ceva gen avril lavigne ...imi puteti spune ce ar trebui sa fac ca sa imi pun extensii, trebuie sa merg la coafor sau le pun cumpara? si cum as gasi nuanta parului meu? ar trebui sa ma vospesc?

Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
| InspectorulTPU a răspuns:

Foloseste ulei de rechin e foarte ieftin de la medicu de familie il pui pe par si iti creste imediat un par mare si frumusel. Fundita?

| bulldogi a răspuns:

Eu in locul tau l-as lasa asa cum este.e destul de frm.eu regret ca m-am tuns asa scurtsad

| anncky a răspuns:

Mersi :*

| TopSalon a răspuns:

Incearca sa frecventezi un salon de infrumusetare ce ofera servicii de calitate folosind produse profesionale. Parul ti se va regenera imediat, vei fi uimita de calitatea prouselor profesionale.
Pentru mai multe detalii sau intrebari poti sa accesezi acest site http://topsalon.ro/

| lily4 a răspuns:

Eu zic ca mai degraba ai face cateva tratamente pentru par decat sa.ti pui extensii, si eu folosesc si cele mai bune sunt 1. ulei de masline (se aplica dupa spalarea cu produsele care le folosesti si se maseaza apoi dupa 30 min se inlatura)
2. oua(le bati si ti le aplici pe par, se lasa 10 min supa te speli pe cap)
3. otet de mere (dupa ce te speli pe cap, pui intr.un lighean otet de mere combinat cu apa si inmoi parul cu el ) 2 si 3 sunt cele mai ieftine. Sper ca te.am ajutat