| BebitsaDlk a întrebat:

am parul sibtire si rar, se ingrasa repede deci sunt nevoita sa ma spal pe cap la 3 zile, si cade mereucrying ce sa fac? va roog ajutati-ma

7 răspunsuri:
| DiamondShine a răspuns:

Si mie mi se rupe parul.e f fragil si deteriorat din cauza placii de par si a decolorarii.folosesc lotiunea regeneranta cu petroleum + o masca ce am gasit-o acum cateva zile intr-un hypermarket.BYPHASSE se numeste.

| LadyNaty a răspuns:

Nu trebuie sa faci ceva anume.Probabil e de vina si maturizarea tathinking Schimba-ti look-ul:p.Sa para mai voluminos.Te tunzi si nu o sa mai para asa rar.Bun,foloseste un sampon bun(Eu folosesc
Head&Shoulders, e foarte bun), apoi si balsamul e foarte important. Daca nu merge nici asahappy.Fa-ti un tratament cv.Mergi la plafar si intreaba. Sper ca te-am ajutaaatpuppy dog eyes!

| alinmondialu008 a răspuns:

Ia niște vitamine bune urgent și spălate pe cap cu sambo de urzica cumpărat de la farmacie

| Michelleexds a răspuns:

Aceiasi problema am avut-o si eu. Eu una mi-am facut masca din ou+ulei de ricin +2 lingurite de ulei de masline. Daca parul are tendinta spre ingrasare rapida in compozitie poti pune si cateva picaturi de lamaie. Sper ca te-am ajutat >:d

| kkkira a răspuns:

Pai fa-ti o masca cu ou si cu miere si inaintesat te speli te dai cu ea si dupa te speli, sau daca crezi ca e cam komplikat poti sa iti iei de la farmacie un balsam de ca calos cu miros de nuca de cocos sicosta cam 10 lei

| andra95aam a răspuns:

Am si eu aceeasi problema, si intr.una din zile cand am fost sa'mi iau varfurile, i.am spus coafezei problema mea cu parul, iar ea mi-a explicat ca de obicei si in mod normal parul cade pe fond de stres si cand "se cere tuns" (asta cam la 5-6-8 saptamani, depinde de persoana), iar pe langa asta mi.a mai spus ca si din cauza balsamului, care presupun, ca nu toti stim sa.l aplicam (se aplica de la lungimea parului, adica sa nu atinga scalpul), a spus ca daca respecti o rutina (nu schimbi samponul, te speli regulat si mergi la acelasi frizer) vei observa ca parul nu o sa mai cada :*

| runawayangel a răspuns:

Inlocuieste-ti samponul, de multe ori problema vine din directia asta. Nu iti lua un sampon agresiv pentru piele (in niciun caz anti-matreata, il va ingrasa si mai rau) si cel mai bine ar fi sa cauti unul care contine ingrediente naturale. O masca de par cel putin de doua ori pe saptamana. De asemenea, incearca sa mananci sanatos, alimentatia nesanatoasa are si efecte dermatologice. Sper ca te-am ajutat happy