Nu il mai fa cu placa in primul rand. Cat ii faci tratamentul lasa-l. Fa-i masti cu ulei de masline, ricin, albus de ou, iaurt, usturoi. Asta o data pe saptamana. Da-l cu balsam. Cand isi va reveni, cam dupa o luna il poti face cu placa dar inainte de asta da-l cu o solutie de protectie. Si nu-l fa in fiecare zi! fa-l 1-2 ori pe saptamana.
Da. chiar azi mi-am mai facut una datorita tie. Eu am firul normal si il faceam intr-un timp des cu placa si s-a subtiat. De la primele doua masti se vedea deja diferenta. Firul se ingrosase. Dar daca parul tau asa este el subtire... O sa-ti ia ceva timp sa ingrosi firul. Baftaa :* si nu uita si de balsamul de par
Sa nu mai folosesti placa, aceasta il va parea sa para si mai subtire. Si cum spun si fetele, gama Gliss este foarte buna.
Buna! Am parul exact ca al tau. Eu am ajuns la concluzia ca placa nu ma ajuta si ma avantajeaza de 10 ori mai bine parul cret. de aceea am ales gama de la Gliss cu 7 uleiuri nutritive ...sampon,balsam si un spray. acum am niste onduleuri frumoase ..parul nu mai e atat de dezordonat..ci din contra e moale si sanatos
DaciaRomania întreabă: