| Teo999 a întrebat:

Am parul undulat si recent mi-am cumparat o placa. Ma intind o data pe saptamana (incerc sa nu abuzez de ea asa cum fac multe fete). La inceput parul imi sta perfect drept dar dupa 1\2 ora, incepe sa se increteasca la loc. Ce sfaturi aveti ca sa-l pot pastra drept mai mult timp? Dau FUNDA. Merci. happy

Răspuns Câştigător
| Carolina26 a răspuns:

Sunt produse pentru protectie termica concepute special pentru indreptatul parului cu placa si in plus parul sta mai mult timp drept datorita ingredientelor. Recomand gama Tony &Guy spray-urile acelea sunt foarte bune si iti protejeaza parul...
Daca ai un par foarte cret niciodata nu vei putea sa il pastrezi mult timp drept, e imposibil ...in plus in timp din cauza placii ti se vor strica buclele naturale...carliontii nu vor mai sta asa frumos cum iti stateau inainte si vei fii obligata sa folosesti placa mereu.

5 răspunsuri:
| IrinaAAA21 a răspuns:

Same problem here!

| Esperança a răspuns:

Schimba placa.
Eu de obicei imi intind parul de seara si dimineata tot drept il am, desi parul meu normal are tendinte de a se increti, adica daca nu il intind se face cret.
Ia-ti o placa din ceramica de la Remington, eu am S9950, iar apoi pentru ca parul sa iti stea mai mult timp drept foloseste sampon si balsam pentru par drept si dupa ce ti-l intinzi da-ti putin cu fixativ si eu mai fac asa si nu am probleme.
Succes!

| Bianca101 a răspuns:

Buna Teo. In primul rand sa nu faci abuz de placa pentru ca iti vei arde parul si vei fi nevoita sa il tunzi. Stiu cum e pentru ca eu am trecut prin asta, avand parul foarte cret.
Ori schimba placa, incearca una de ceramica, in care poti adauga apa, e putin mai sanatoasa, sau existe diverse solutii pe care le poti aplica pe par inainte si dupa indreptare, si nu uita de clasicul fixativ, dupa ce ai indreptat parul. In plus, atunci cand il indrepti ia suvita cu suvita, dar subtire, se indreapta mult mai bine chiar daca dureaza mai mult.

| angel137 a răspuns:

Daca ai terminatd e indreptat parul cu placa, da-ti cu fixativ de la distanta sau aplica fixativ pe o perie si apoi piaptana zonele care se incretesc cel mai repede...
Sper ca te am ajutathappyhappy

| Simona_Irina_1992 a răspuns:

Inseamna k nu e placa destul de buna, pe mine de exemplu, dupa ce il indrept ma tine 3 zile, pana il spal ceea ce e foarte bine, iti recomand sa-ti cumperi Remington Genius, costa 200 lei!