| Ella1326 a întrebat:

am parul usor ondulat la varfuri, in rest am parul drept si as vrea sa il am tot drept. Ce sa fac? Nici placa nu-mi foloseste la nimic si e noua si e Remington. Imi intind parul si dupa cam o ora varfurile sunt la loc

Răspuns Câştigător
| xPamPamParam a răspuns:

Ai incercat sa iti faci varfurile cu feonul si cu peria? Sa incerci, o sa il ai drept, Funda te rog big grin

10 răspunsuri:
| Katoky a răspuns:

Bună!

Este o soluție care îți face părul drept timp de câteva luni.Te duci la coafor unul mai profesionist unde are aceea soluție și te face. Însă costă ceva, verișoara mea a dat 150 ron și a ținut 4 luni.

Te pup!

| Ella1326 explică (pentru Katoky):

Probabil cu keratina..credeam ca e mai scump. Si eu te pup, multumesc de raspuns

| Ella1326 explică (pentru Katoky):

Si trebuie facut tratament mai lung sau mergi o data si gata?

| Katoky a răspuns (pentru Ella1326):

Păi ține câteva luni și după te duci din nou și îți faci.

| Leerix a răspuns:

Iti poti cumpara sampon si balsam pentru indreptarea parului, am vazut ca sunt la Syoss, de exemplu. Cand iti usuci parul, spre final, cand mai este doar putin umed ia o perie si trece-o prin varfuri, in timp ce tii feonul de sus in jos indreptat inspre suvitele respective. Pe urma poti folosi si placa: alege suvite subtiri si dupa ce indrepti fiecare suvita de par foloseste fixativ Taft nr. 5, iar la final cristale lichide pe lungimea parului si pe varfuri. Daca iesi afara si e ceata, ploua, ninge sau e prea cald, normal ca se onduleaza suvitele dupa un anumit interval de timp...

| Louuder98 a răspuns:

Ca sa iti indrepti parul si sa ai si volum : iti impletesti parul dupa dus,il lasi asa peste noapte si apoi il dai cu placa, o sa stea mai "teapan" si nu se mai onduleaza asa repede.
Spray-ul de protectie termica de la syoss indreapta foarte tare parul, aplici la varfuri pe parul umed, eu am parul foarte ondulat si nu imi mai trebuia placa de la spray laughing
Probabil ai mai auzit ca nu e bine sa iti dai parul cu placa, ca il arzi si bla bla bla..si mie mi s-a spus (am folosit placa 4 ani, pana acum cateva luni) si nu am ascultat, si am ajuns sa ma tund foarte des si foarte scurt (in fiecare an imi ajungea parul aproape de talie, si trebuia sa il tund putin mai jos de umeri).winking

| Ella1326 explică (pentru Louuder98):

Si unde gasesc spray-ul? Multumesc de raspuns.

| Louuder98 a răspuns (pentru Ella1326):

Eu l-am luat de la kaufland.

| Smilefever a răspuns:

Taie-ti din varfuri.

| Ella1326 explică (pentru Smilefever):

Nu cred ca merge nici asa, dar o sa incerc. Mersi pentru raspuns