Dap :* ai putea sa faci un tratament cu ulei de recin mergi la faracie cumperi ulei de recin si pui la fiert un ou si faci maioneza si rogi pe cineva sa te faca pe cap dar eu iti spun sa-l faci dupa ce tesi spalat seara si sa te culci cu aia pe cap odata pe saptamana e destul da dac poti sa faci de mai multe ori e putin scarbos
da o sa vezi ca va face efect si iti va creste parul mai repede si nu iti va cadea eu fac acest trstament de 2 ani in fiecare saptamana funda?:*:*:*
Pai am auzit ca este bun sa iei cateva frunze de nuc sa le pui in apa si sa le clocotesti si apoi sa te speli pe cap dar sa arunci dupa ce fierbe si se coloreaza asa apa. Funda?
Am un tratament mai ciudat, dar merge dupa ce te speli pe par fa ceai din urzica si clatescte-ti parul in el Ps: lasa ceaiul sa se raceasca
Te confrunti cu o demineralizare, si probabil deshidratare acuta! un program nutritionist complet si personalizat te scapa de probleme pe termen lung! zi frumoasa!
Buna,
M-am confruntat si eu cu caderea parului si inca mai am perioade cd imi pica foarte mult de la stres. Am adunat toate informatiile utile in articolul asta:
http://cumul.ro/tratament-pentru-cresterea-parului/
Numai bine!
anonim_4396 întreabă: