Nu te mai vopsi si nu mai folosi placa si ondulatorul.Eu ca sa am bucle, dupa ce ma spal la cap imi impletesc doua codite si stau asa pana se usuca parul.
Iti recomand uleiul vivese senso duo, desi ai si samponul, uleiul este cel care te poate ajuta in aceste probleme. in plus mai poti folosi si uleiul din nuca de cocos.
Eu iti recomand de la Tigi balsamul reparator pentru varfuri despicate fara clatire. Eu il am, acum e la oferta pe Strawberrynet.
Mai intai trebuie sa intelegi cauza problemei pentru a o putea remedia. Am fost si eu in situatia asta datorita lipsei de proteine si hidratare. Inainte cu o zi de samponare, fa-ti o masca cu ulei de cocos, las-o peste noapte apoi foloseste sampon si balsam de calitate - recomand Tigi Ressurection - pentru hidratare intensa ( o data la 2 saptamani ) masca de par de la Macadamia. Sunt produse scumpe insa daca ti la parul tau, depune efortul asta financiar. Daca iti ti parul desfacut, aplica putin ser pe varfuri pentru a le proteja - recomand serul de la Kallos Kjmn Ser Protector pentru Varfuri Despicate.