Daca esti dezvoltata normal pentru varsta ta, atunci trebuie' sa fii bucuroasa ca nu ai cosuri.
Ehh eh, piercinguri... de ce vreti voi sa va mutilati corpul cu prostii din astea nu am sa inteleg niciodata. Cel mai bine, mergi la medicul de familie, care trebuie sa cunoasca mai bine ca altul problemele medicale cu care te confrunti si sa-l intrebi pe el. Ii spui ce ti-a zis cel care ti-a facut operatia si cat timp a trecut si vezi ce zice el.
Stii cum e , cand nu ai probleme cu acneea atunci ai probleme cu altceva, de exemplu cu pricepatoarea!
Te dai exemplu chiar pe tine.ce tare
deci te iei cu dume tari de genul "Cine zice ala este" , e semn de maturitate asta sa stii!
Daca tu zici
1) Nu e nicio problema, asa e organismul tau.
2) Iti recomand sa nu-ti pui piercinguri, risti sa te infectezi sau chair mai rau.
La 1: Depinde de stilul de viata, dieta, gene, factori de stres etc. Considera-te norocoasa si bucura-te.
La 2: Intreaba medicul de familie sau un dermatologist. Depinde si de tipul de operatie si motivul ei.
Eu personal nu recomand pirce de nici un fel in nici o circumstanta, riscul de infectie si la persoane sanatoase e destul de mare, dar e corpul tau...
Din moment ce nu are nicio treaba cu operatia nu vad ceva in neregula sa il pui.:* poti sa mai astepti daca vrei, oricum nu il vede nimeni ca e frig afara, nu mai stai cu buricul la vedere. revenind la prima intrebare: asa e tipul tau de ten si culoarea parului, nu e nicio problema:*
1)Da e natural dar totusi eu am 10 ani si ma dau cu "minuni"cum spui tu daca ma poti ajuta si pe mine cu un raspuns mic pentru asta.Sau problema asta vine la pubertate?
2)Ți-as recomanda sa nu ti-l pui nu merita te poti infecte si mai ales e dureros daca nu ai gaura facuta.
ejwihss întreabă: