| alecsa921 a întrebat:

am si eu nevoie de ajutor la intrebarea:am 1.68 sunt in clasa a-6-a si nu stiu cu ce sa ma imbrac luni cand incepe scoala. eu vreau ceva cat mai sport dar nu trening sau glamour. cel mai bun raspuns primeste funda+vot.mersi mult!

Răspuns Câştigător
| teodoram a răspuns:

Okei,atunci niste skinny jeansi, niste skateri in picioare, camasa alba in jeansi si o gravata. cum suna?

7 răspunsuri:
| unknown a răspuns:

Niste blugi skinny nu conteaza daca sunt colorati sau simpli, cu o camasa in carouri dar nu culori foarte puternice si cu o pereche de tenesi gen converse.
Un tricou cu imprimeu si blugi skinny o vesta pe deasupra si daca e racoare si un cardigan iar papucii la fel.

| teodoram a răspuns:

Ce zici de uniforma scolii? asa poti arata ca esti un elev model. bafta!

| DaNaDoT a răspuns:

Pai niste blugi stramti, o camasa ceva mai larguta cu epolet, vesta din aia neagra sau albastra, niste tenesi si gata.big grin

| LaLaLea a răspuns:

Ai putea sa iti pui blugi lungi, balerini si un tricou, dar daca este frig iti poti pune o jacheta gen hanorac

| sunshinegirl_7663 a răspuns:

Eu ma imbrac cu blugi pana si tenisi sau adidasi un tricou normal sau lung ( ma mai gandesc depinde de vreme ca cele lungi sunt cu maneca si celelelte cu maneca scurta) asa si un pulover cu nasturi si arata dragut pentru scoala
sper ca te-am ajutat
P.S sunt foarte comode big hug

| ionut931 a răspuns:

Daca ai uniforma, imbrac.o happy ca de aia e facuta happy

| alecsa921 explică:

Nu am uniforma apropo