| oliviaa29 a întrebat:

Buna TPU :*:* Am si eu o intrebare : cum as putea sa imi fac bucle? laughing Fara bigudiuri si d-astea. Va rog astept raspuns. Si raspunsul care chiar ma va ajuta primeste funda :*

Răspuns Câştigător
| oDyenika a răspuns:

Cu ondulatorul ori la coafor. saaau poti sa iti uzi putin parul,iei o carioca, creion sau orice mai gros asa. iti rasucesti parul in jurului lui/ei, si iti dai cu spuma sau fixativ(daca vrei sa iasa ff bine). apoi dupa ce iti faci tot parul asa, iti pui feonul bine pe fiecare suvita, sa se ususce bine bine. si desprinzi usor fiecare suvita uscata bine..eu asa faceam inainte de onludator, si chiar a functionat :d! love struck

4 răspunsuri:
| Clauvdgg a răspuns:

Pui fixativ pe par.
Apoi ti-l impletesti in mai multe plete.
Dar sa fie starnse!
Si ramai cu ele cam o zi sau o noapte ( adica poti sa te culci cu ele ).winking

| Adda1999 a răspuns:

Cu placa de par.

| anca10 a răspuns:

Depinde si de tipul tau de par pentru ca fetelor care nu au prea mult natural, nu le sta mult timp buclat. Eu de exemplu e de ajuns dupa ce fac baie seara si imi e aproape uscat parul, sa imi fac trei cocuri: doua pe laterale si unul mai sus pe mijloc iar dimineata cand intre timp parul se usuca si ma trezesc imi sta perfect si ma si tine cate doua zile poate si mai mult. incearca, poate merge si la tine. happy

| cevalegal a răspuns:

Poti sa ti.l impletesti ..sa il pui pe moatze... cu ondulatorul... poti sa cauti mai multe pe youtubewinking