| Crissssssss a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare cum as putea sa ma mai ingrasla picioare ma refer de la genunchi in jos! Am picioarele foarte subtiri!
Stiu ca este o intrebare stupida!

Răspuns Câştigător
| Brunettedlk a răspuns:

Fa exercitii pentru gambe. Un exemplu foarte bun ar fi sa urci niste scari de mai multe ori, genoflexiuni, alearga foarte mult si asa vei pune muschi pe gambe. Succes!

| Crissssssss explică (pentru Brunettedlk):

Ms pentru sfat oricum la scoala stau la etajul 5 si pana cobor jos am destule scari!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Brunettedlk):

De fapt cele mai bune exercitii pentru gambe sunt ridicari pe varfuri cu greutate, pe liber, la aparat special, la presa pentru picioare, etc.

| Brunettedlk a răspuns (pentru Crissssssss):

Cu placere!

| Brunettedlk a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu i-am dat cateva exemple, care, din punctul meu de vedere sunt mai usor de facut.

5 răspunsuri:
| UnCorpSanatos a răspuns:

Nu poti sa te ingrasi numai acolo, la femei centru de gretutate al corpului este la nivelul bazinului iar daca vrei sa te ingrasi cel mai tare acolo se va vedea cel mai tare ca te-ai ingrasat in timp ce la barbati este la nivelul burtii de aia toti barbatii grasi au o burta foarte mare,
problema ta are o singura rezolvare trebuie sa te duci la sala fitness si sa insisti cu aparatele si exercitiile pentru gambe pentru a-ti dezvolta (ingrasa) zona aceea musculara happy