Cosurile ies in adolescenta, nu e nici un produs sa te scape total de ele, personal mie imi ies mai multe cand mananc produse gen:chipsuri, snaksuri, sucuri. Este o crema la vichy pentru cosuri
Incearca zineryt il gasesti in farmacii este fff bun. este la 30 - 35 lei maxim 40 si este eficient. multa bafta. poti sa iti faci si masti cu lamaie pentru ten gras in fiecare zi si poti scapa de cosuri si asa. sau mai cu aspirina dizolvata in apa : iei aspirina si dizolvi o pastila intr-un pahar de apa de cam 90 - 100 ml. si apoi iti dai pe fata. probabil ca ai cosuri din cauza ciclului menstrual sau masturbarii sau ca pui mana des pe fata fara sa te speli pe mana. pentru a preveni aparitia lor, spala-te in fiecare dimineata si seara pe fata si foloseste seara servetele demachiante sau demacheaza-te chiar daca nu te machezi. cand te speli pe fata spala-te cu apa rece care inchide porii si nu permite impuritatilor sa intre in piele. multa bafta. sper ca te-am ajutat si sa reusesti sa scapi de cosuri. bafta. fundita?
Iti garantez 100% ca daca iti iei orice produs de la farmacie indiferent pentru ce tip de ten o sa iti treaca cosurile iar peste 3-4 zile pe fata ta va avea loc o explozie si toate cosurile vor iesi la suprafata.
Ia-ti Isotrexin.Este cel mai bun. Daca te dai cu el vreo 1-2 luni, iti vor trece cosurile, ti se va curata fata si iti vor mai aparea doar inainte de menstruatie sau din alte cauze.Insa cert este ca vor trece repede.
L-am luat la recomandarea medicului.
Cel mai bun tratament pe care l-am folosit(si eu am tenul gras) si am fost foarte multumita de rezultate absolut de fiecare data(l-am mai folosit si cu intreruperi)este Zineryt.Il poti folosi si tu(daca nu ai facut-o pana acum,bineinteles),dar numai in urma unui control dermatologic care te asigura ca e totul in regula daca-l folosesti(in unele cazuri poate face mai mult rau decat bine,lucru valabil in cazul marii majoritati a produselor). Daca l-ai incercat deja,raspunsul la problema ta poate fi recomandarea dermatologului.
Daca-ti doresti sa folosesti remedii naturiste, cele mai eficiente sunt otetul de mere(in special pentru cosurile stoarse, intrucat grabeste vindecarea)si usturoiul.Usturoiul taie-l feliute subtiri si maseaza zonele afectate cu partea zemoasa a acestuia si lasa-l sa actioneze cat mai mult timp(cateva ore; minimum 4). Otetul se aplica pe zonele afectate si se lasa sa actioneze cat mai mult timp, exact ca in cazul usturoilui.In schimb,desi cele mai eficiente tratamente naturiste,nu le recomand nici pe acestea, mai ales in cazul unui ten pretentios din punctul asta de vedere, deoarece nu vor fi eficiente in astfel de cazuri.
Da`te cu apa termala dimineata si seara dupa ce te speli cu apa rece si sapun si seara da`te cu vitamina a crema.eu o folosesc de 4 luni si este incredibil de bunaa.alta varianta este zineryt este foarte bun dar mi mi s`a uscat foarte tare fata de la el.bfta! ps::si eu am cosuri.alte idei?
DaciaRomania întreabă: