Eu folosesc laday's si depinde de produs tusuri bune farduri bune geluri de dus frumos parfumate parfumuri dragute ca miros.De fonduri de ten si masti creme de
fata nu stiu ce sa spun ca nu ma incumet sa iau de la ei pentru ca imi place sa vad produsul si lista de ingrediente cu ochii mei.Ca sa devii reprezentant trebuie sa iti faci cont pe www.laday's.ro si sa ceri un catalog care va ajunge prin posta in cateva zile este gratuit.Ca si avantaje produse calitative la preturi mici la comenzi de peste 50 lei 5%reducere peste 100 lei zece la suta peste 133 lei15% peste 250 lei 25% si peste 500 40% reducere.Plus ca la fiecare comanda primesti cadouri eu la ultima comanda am primit un parfum si un set de mostre de parfumuri.Un inconveniet este cel ca comanda se plateste la livrare spre deosebire de avon si oriflame la care platesti la 15 zile de la livrare.Comanda vine prin curier in maxim 48 de ore din zile lucrstoare de la realizare comenzii la comenzi de peste 50 lei curierul este gratuit la sub suma asta costa noua lei comanda minima realizabila este de 10 lei
Fetelor, nu mai folositi produse lady's avon oriflame.o sa veniti dupa un an doi si o sa ne intrebati de ce am puncte cosuri riduri te uscat? bla bla etc.aceste produse ''ieftine'' ca si calitate strica tenul si nu merita folosite.
Problemele tenului apar mai devreme sau mai tarziu, dar de ce sa le grabim cu astfel de produse? mai bine nu.o spun din proprie experienta.am incercat tot ce era posibil pentru ten gras cu probleme iar acum mam ales cu un ten sensibil greu de ajuns la starea initiala.
0Lora0 întreabă: