Da,l-am incercat si e foarte ok, ca si celelalte, de altfel.Sapunul exfoliant indeparteaza celulele moarte si poate fi folosit pentru orice tim de ten(e un sapun bland,care nu usuca pielea,deci poate fi folosit fara probleme si in cazul unui ten uscat).Nu am o anumita recomandare in materie de sapunuri,il poti folosi pe oricare din aceasta gama, toate au acelasi scop, acela de a curata pielea.Produsele de curatare(gelurile/sapunurile)nu ajuta extrem de mult,de regula,in tratarea cosurilor(mai ales in cazul unui ten gras sau pretentios),dar, in functie de cerintele tenului, le pot preveni.E important sa nu te speli pe fata mai mult de 2-maximum 3 ori/zi.Pentru cosuri, incearca tinctura de propolis nediluata(diluata este mai putin concentrata si nu e la fel de eficienta). Aplic-o de doua ori pe zi: seara, cu o ora-2 inainte de culcare pentru a o lasa sa actioneze pana dimineata si dimineata(sau dupa amiaza, in functie de programul tau), dupa curatarea fetei si las-o sa actioneze minimum 4 ore.Va ingalbeni putin pielea, dar se va lua aproape complet la spalare.In rest,e bine sa pui pe perna un prosop moale,crem,galben sau portocaliu(tinctura se va lua intr-o anumita masura pe perna,de aceea este bine sa o protejezi cu un prosop,care se curata mult mai usor).In rest,evita cremele, sau unguentele in tratamentul cosurilor, mai ales daca ai tenul gras.Numai bine.
Eu iti recomand sa nu te speli pe fata cu sapun, e prea agresiv pentru pielea sensibila a fetei, mai bine cu ce lotiune speciala pentru curatarea fetei, mai ales ca sunt lotiuni/creme/geluri speciale pentru curatarea tenului gras cu tendinta acneeica
dakota_6149 întreabă: