| oannamikutza a întrebat:

:* Am si eu o intrebare pentru cine stie mai bine dau funditabatting eyelashes. Deci mama are o fusta alba maxi. nu`i mai place si mi-a dat. o mie. Ideea e ca eu nu vreau sa o port ca fusta si vreau sa o port ca rochie.nu vine tocmai maxi dar vine cu 7-8 cm mai sus de glezna. arata bine si asa sau o port ca fusta? o voi purta cu sandale crem simple cu o bareta deasupra degetelor si bareta pe gleznabig grin. mersii :*

4 răspunsuri:
| laraaaa a răspuns:

Cu o curea in talie pentru a evidentia o. O poti face o rochie scurta.cam deasupra genunchilor prin coasera in parti si punera curelei peste cusatura. E cam greu de explicat procedeul.sau daca nu vrei sa o cosi poti pune cureaua in talie si o ascunzi cu restul de rochie de deasupra. rochia alba iti va evidentia blonzul. :X Ai putea adauga o curea colorata pentru a avea o pata de culoare. verde de exemplu! cureaua poate fi subtire,groasa, impletita, cu tinte- pentru un efect mai rock, punk :X. Sau orice fel de curea ai tu. pentru zile mai reci. ca tot vine toamna, o poti imbraca cu o bluza cu nasturi cu manecile trase pana la coate si incaltata cu tenesi! sau cu un sal si sandale. Am atatea ideei. dar n-am timp sa le scriu. Trebuie sa fi creativa. ce haine ai prin dulap combinale pana gasesti o tinuta potrivita pentru o respectiva ocazie. poarta rochia cu incredere. te pup! o zi frumoasa in continuare iti doresc.

| CricketXTM a răspuns:

Maieu cu fusta si sandale ar fi binewinking
Funda?

| EuAndreia a răspuns:

Eu spun sa o porti ca rochie si eventual poti sa adugi ceva marowinking cum ar fi o curea si un bolerou cum a spus stephany big grin

| Stephany123 a răspuns:

Daca iti pui si o curea in talie ar merge, poate chiar si daca adaugi un bolero happy