Bună.
Spre dezamăgirea ta, trebuie să faci un sport de înălțime: volei, baschet, handbal, înot.
Pa, pa.
Chiar daca nu vrei sa auzi de sport... fa-l, este cea mai buna optiune.dar nu te lua dupa nimeni, ca basketul inalta sau inotul ..depinde de la om la om si majoritatea jucatorilor de basket sunt alesi dupa aptitudini si inaltime (NU ai specificat varsta daca ai 14-15 ani mai ai pana la 21 de ani deci stai linistita ca este foarte posibil sa te inalti)
Cresterea nu o grabesti, vine ea singura.
Pune mana si manca, calumea. Stiu ca e greu sa faci asta la acea varsta, dar incearca.
Baga zarzavatul din ciorba, sendvisurile dimineata cat si la scoala. Cel putin un fruct pe zi. Si cum s-a zis, mai mult sport.
Baga mare.
Somatotropina e un hormon de crestere (sth) dar pentru asta tr sa te duc la doctor pentru a te examina si a-ti da un diagnostic
Pai.daca slabesti putin corpul tau este mai usor iar oasele cresc mai repede si mai usor.sau incearca sa faci podul in fiecare seara. poate te va ajuta.si intindete bine de tot dimineata cand te trezesti. sper ca te-am ajutat.
Buna. uite aici cateva trucuri pentru a parea mai inalta http://fetelestiu.ro/health-and-beauty/8-trucuri-pentru-a-parea-mai-inalta/
Pai nu exista un medicament minune care sa te faca mai inalta. Ori porti tocuri, ori te apuci de sport. Ideea sa te intinzi (eventual dupa minge) cum ar fi la volei de exemplu.
Salut! Ca sa te inalti iti trebuie foarte multa vitamina A. O gasesti in morcovi (cei mai bogati in vitamina A) in oua (oul e egal cu 1l de lapte la proteine glucide lipide). In branzeturi. Daca nu esti bun la sport dormi de amiaza. Bafta. Funda!
P.S. Daca stiti nite exercitii ceva.Pe acelea le pot face.Nu imi spuneti de statul agatat de o bara 2-3 minute, ca stiu deja
Practica un sport de ex eu fac taekwodndo de 3 ani si m-am inaltat foarte repede sau daca nu vrei practica baschet handbal sau inot am avut acum o saptamana 1, 67 si acum am 1, 69 zic ca m-am inaltat destul de repede intr-o sapt.
o zi buna
Pa, pa
FUNDA?
Georgian1992 întreabă: