| CheckInTheMirror02 a întrebat:

Am si eu o mare problema cu unghiile mele:
Acum ceva timp mi-am cumparat o oja albastra, acum o saptamana m-am dat cu ea si astazi cand mi-am dat-o jos cu acetona am observat ca fiecare unghie e albastra! Deci am o pata albastra (adica nu e la fel de albastra ca si oja, e un albastru sters care arata ca si cum ar fi sub unghie...dar nu are cum sa fie sub unghie laughing ) care nu se mai duce de pe unghiile mele! Si acum nu stiu ce sa fac sa mi-o dau jos. Am incercat cu acetona dar nu merge, mi-ati putea spune cum sa imi sterg petele de pe unghii? Dau fundita! Va rog mult de tot!

Răspuns Câştigător
| Consumptive a răspuns:

Inseamna ca oja cumparata a fost de proasta calitate daca ti-a lasat pete pe unghii. Posibil sa fi intrat si sub ele acolo unde putea, dar asa cum ai spus si tu nu are cum sa iti intre si acolo unde nu are cum, prin urmare inseamna ca ti-a lasat pete.Fa un amestec de apa calda, otet si suc de lamaie si spala-ti unghiile pentru 10-15 minute astfel incat sa iti indepartezi petele de pe unghii.
Incearca de-acum incolo sa iti dai mai intai de oja cu un lac transparent. happy

| CheckInTheMirror02 explică (pentru Consumptive):

Ok, o sa incerc chestia asta maine. Mai astept raspunsuri si dau maine o fundita! Mersi!

| Consumptive a răspuns (pentru CheckInTheMirror02):

Multumesc asemenea. happy

2 răspunsuri: