| LaFleurBelle a întrebat:

happy Am si eu o mica nelamurire! Daca imi dau in obraji cu blush, exista riscul sa imi imbatraneasca tenul? :-s va pup :* fundita pentru cel mai bun raspuns big grin (mentionez ca nu folosesc fond de ten ).

Răspuns Câştigător
| Amelya02 a răspuns:

Foloseste mai intai un primer care matifiaza si protejeaza cat de cat pielea. Nu exagera cu blushul, demachiaza-te si spala-te cu Dove. Cu siguranta nu iti va imbatranii tenul.

6 răspunsuri:
| LaFleurBelle explică:

Mersi dragulebatting eyelashes Cu siguranta nu o sa incerc sgatul tau, ti-ai pierdut un minut din viata ta ca sa-mi scrii mie un sfat pe care nici nu-l bag in seama! Acum poti sa te oftici. Bye babe! :*

| xAleexandraax a răspuns:

Buna big hug Cel mai frumos este "naturalul". Eu te sfatuiesc sa nu te dai cu blush. pe la 20 si ceva de ani, o sa ai fata foarte imbatranita. Acum, faci cum crezi! :*

Fundita? puppy dog eyes

| LaFleurBelle explică (pentru xAleexandraax):

Mersi mult! :* dar de ce crezi ca mi se va imbatrani tenul daca ma dau doar cu blush?puppy dog eyes sunt foarte deschisa la ten, si imi sta bine cu o nuanta piersicahee hee.

| xAleexandraax a răspuns (pentru LaFleurBelle):

Aa... am crezut ca ai tenul inchis. :*

| Makemebeautiful a răspuns:

Nu iti imbatraneste tenul insa este bine ca inainte sa_l aplici sa folosesti macar o baza< un fond de ten sau macar o crema de fata>> Nu este indicat sa-l apliici direct tongue