Orice vis are un scop cateodata trebuie sa iil ie-i in serios cateodata nu. Dar in marea parte din cazuri oameni ia-u in serios un vis.
Eu zic ca acea persoana sau chiar parinti tai vvreau sa-ti comunice ceva poate ceva vesti iar in legatura cu Italia probabil ca le e frica sa nu patesti ceva. Acest vis poate fi o premonitie. Sti tu vreau sa-ti zica ceva important care te v-a marca! Nu vreau sa te sperii dar am patit-o :am avut un vis ca cineva a batut la noi si mi-a luat familia si chiar cand m-am trezit a batut cineva la usa si a zis ca suntem amendati cu 10 milioane caci nu am platit ceva la ceva chitante(nu pot sa spun). Poate a fost doar o intamplare care totusi se intamplase oricum dar faptele se prea legau.
Să revenim...
In legatura de sfat inca nu stiu ce sa zic poate ca e o premonitie poate nu, nu stiu. Intreaba-ti inima sau parinti
Pai...depinde...trebuie sa ne spui sfatu pentru a intelegem si ca sa stim ce sa trebuie sa faci
Depined cum consideri tu cate odata un vis poate fi o premonitie sau un impuls al creierului deci pe scurt ori tiai imaginat tu ca te vezi cu ea chiar si fara sa vrei ori o premonitie.
Pai depinde de ce sfat ti-a dat spune-mi mai departe si iti zic daca e bine sau nu
Buna! Pai eu zic ca nu trebuie sa ii ascult sfatul deoarece este un vis! funda?
Pai eu am visat ca m-a sfatuit sa plec in Italia langa parintii mei...eu inca nu stiu ce sa fac... posibil sa fi fost doar ca ma gandesc mult la asta
Pai tie dor de parinti de asta ai visat acest lucru.intr-o mica vacanta ca sa ii revezi ai putea pleca.sau daca si ei ar fi de acord ar fi bine sa stai acolo langa ei...ca pe parintii nu-i inlocuiesti nimeni.