| andre_9286 a întrebat:

Am si eu o mica nelamurire de cand m-am trezit...

Azi noapte am visat ca eram intre niste plocuri cand a venit o buna prietena pe care n-am vazut-o demult si ne-am bucurat amandoua de revedere si ea mi-a dat un sfat la o anumita decizie... Ce sa fie? Trebuie sa ii ascult sfatu?

dau fundakiss

Răspuns Câştigător
| didi_2657 a răspuns:

Orice vis are un scop cateodata trebuie sa iil ie-i in serios cateodata nu. Dar in marea parte din cazuri oameni ia-u in serios un vis.
Eu zic ca acea persoana sau chiar parinti tai vvreau sa-ti comunice ceva poate ceva vesti iar in legatura cu Italia probabil ca le e frica sa nu patesti ceva. Acest vis poate fi o premonitie. Sti tu vreau sa-ti zica ceva important care te v-a marca! Nu vreau sa te sperii dar am patit-o :am avut un vis ca cineva a batut la noi si mi-a luat familia si chiar cand m-am trezit a batut cineva la usa si a zis ca suntem amendati cu 10 milioane caci nu am platit ceva la ceva chitante(nu pot sa spun). Poate a fost doar o intamplare care totusi se intamplase oricum dar faptele se prea legau.
Să revenim...
In legatura de sfat inca nu stiu ce sa zic poate ca e o premonitie poate nu, nu stiu. Intreaba-ti inima sau parinti

6 răspunsuri:
| Braker a răspuns:

Pai...depinde...trebuie sa ne spui sfatu pentru a intelegem si ca sa stim ce sa trebuie sa faci

| X a răspuns:

Depined cum consideri tu cate odata un vis poate fi o premonitie sau un impuls al creierului deci pe scurt ori tiai imaginat tu ca te vezi cu ea chiar si fara sa vrei ori o premonitie.

| Ciocolataaaaaaaa a răspuns:

Pai depinde de ce sfat ti-a dat spune-mi mai departe si iti zic daca e bine sau nu

| mady8055_9212 a răspuns:

Buna! Pai eu zic ca nu trebuie sa ii ascult sfatul deoarece este un vis! funda?

| andre_9286 explică:

Pai eu am visat ca m-a sfatuit sa plec in Italia langa parintii mei...eu inca nu stiu ce sa fac... posibil sa fi fost doar ca ma gandesc mult la asta

| dieanuk a răspuns:

Pai tie dor de parinti de asta ai visat acest lucru.intr-o mica vacanta ca sa ii revezi ai putea pleca.sau daca si ei ar fi de acord ar fi bine sa stai acolo langa ei...ca pe parintii nu-i inlocuiesti nimeni.