Nu te mai gandii ca ai putea sa te faci de ras, ai incredere in tine si fii mai nepasatoare de ce zic altii despre tine, let the haters hate!
Pai timiditatea poate venii si de la neincrederea de sine. incearca sa te convingi ca esti in stare sa vorbesti cu oricine, ca poti sa invingi aceasta teama si poate vei prinde curaj! Bafta!:*
Nici eu nu sunt chiar cea mai sociabila persoana. Nu stiu daca esti la fel ca mine, dar eu nu sunt dorita in colectivul meu de aproape nimeni. Am avut o prietena pe care o consideram BF, dar s-a dovedit ca ea doar profita de pe urma mea, asa ca,, i-am dat papucii" la inceputul verii. M-am mai intalnit cu ea la o petrecere, unde am vorbit si ne-am distrat, dar apoi n-am mai vorbit toata vara, ceea ce mi-a confirmat faptul ca era doar o profitoare. Oricum, sa revenim la subiect. Pentru a scapa de timiditate ai nevoie de o prietena mai tupeista care sa te impinga de la spate. Nu trebuie sa devii si tu o tupeista, dar macar sa ai curajul de a spune cuiva ceea ce gandesti in fata, fara sa-l ranesti(prea mult). Am o astfel de prietena si am luat un piculet de tupeu de la ea. Cu adultii, nu trebuie sa fii rusinoasa. Daca ii cunosti de mult si ai incredere in ei, vorbeste lejer cu ei despre orice. Daca nu-i stii prea bine, fii politicoasa si, in timp vei vedea ca o sa fii mai apropiata. Eu sunt de parere ca atunci cand te ataca cineva, trebuie sa-i raspunzi si tu. Dar, daca cineva da in tine, o colega spre exemplu, e mai bine sa vorbesti cu o profesoara. Se va rezolva situatia mai bine. In schimb, daca cineva te face proasta, poti intreba motivul pentru aceasta afirmatie. Daca iti raspunde impertinent, fa-o si tu la fel. Totusi, parerea mea e ca timizii au mai mult de castigat decat tupeistii. Bafta!
Incearca totusi sa iesi cu prieteni in parc, la un suc, si incet incet intalnesti un baiat care iti place si va fi bine. Daca nu ai prieteni fa tot posibilul sa te imprietenesti cu persoane care ti se par tie mai intelegatoare! Incearca sa fii tu insuti! Cu toate acestea trebuie sa ai grija cu cine te imprietenesti! Succes! funda?
anonim_4396 întreabă:
Rebela1 întreabă:
Georgian1992 întreabă: