Cam in aceeasi situatie cu trezituyl sunt si eu..ca sa pot ramane treaza pentru ca risc sa intarzii la facultate, eu vorbesc la telefon. Daca ai pe cine sa suni, incearca. Sau pune pe cineva sa te sune in cazul in care te ia somnul inainte sa apuci sa si apelezi pe cineva
Ioi! ce situatie...
Am vazut recent un filmulet in care cineva nu se putea deloc trezi dimineata. A programat alarma ceasului cu o muzica de-l seca la ficati ( pentru el, ceva din zona Bieber) si a dus ceasul in coltul cel mai indepartat al camerei. Obligat se trezea sa intrerupa tortura. Era chiar funny!
Da creca e pe baza de vointa si pasiunea; vezi tu nu ai chiar o pasiune pentru a alerga doar vrei s-o faci cu un anumit scop si nu ai o motivatie pe masura; stabileste-ti scopul si creazati o motivatie buna rau care sa te stimuleze ; si daca vrei sa slabesti ai rabdare fa ce faci si nu te gandi in fiecare zi am slabit un gram... doar fa cea ce faci si la un moment dat o sa observi rezultatul si o sa-ti placa daca asta este cea ce-ti doresti cu adevarat!
Incearca sa adormi mai devreme, pe la 8:30 si te vei putea trezi mai devreme. Chestia e asta: Odata ce te-ai trezit de 3/4 ori dimineata, te obisnuiesti si te trezesti mereu asa... Pune-ti alarma.
Iar despre slabit... Incearca sa nu mananci seara, mananca sanatos( fara dulciuri ) sport... foarte mult! si vei vedea rezultate. si sa nu fii lacoma :! funda?
Interesant...Pai, ai putea sa bei inainte sa te culci mult! Dimineata vei avea nevoie la baie, si o sa te ridici din pat!
aceiasi problema o aveam si eu dar imi puneam alarma de la tel sa sune din minut in minut, chestia importanta este sa ai vointa pentru ca daca nu ai vointa nu faci nimic, trebuie sa ai puterea de a spune gata ma trezesc si odata ce te-ai ridicat din pat gata multa bafta
Curious1324 întreabă: