| maryangelll a întrebat:

Am slabit la inceput 14 kg in 5 saptamani tinand o dieta foarte drastica, apoi 6 kg in 8 saptamani, iar dupa aceea inca 14 kg in 33 de saptamani mancand destul de putin, bineinteles ca facand si mult sport mai ales in ultima etapa de slabire. Credeti ca am procedat bine slabind asa sau nu? Problema este ca acum imi este foarte greu sa ma mentin (am 1.73m si 53 kg) si nu as vrea in nici un caz sa ma mai ingras nici un gram, dar nu stiu ce sa fac pentru ca am metabolismul foarte slab si pentru a ma mentine trebuie sa nu mananc mai nimic si ma simt mai tot timpul fara vlaga(adevarul este ca pentru a slabi cele 34 kg am facut eforturi enorme). Nu stiti vreo metoda prin care imi pot accelera metabolismul sau niste alimente specifice? Multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| alina58 a răspuns:

Ai facut cea mai proasta alegere. In momentul in care o sa cedezi si o sa incepi sa mananci o sa pui dublu pe tine inapoi. Pentru inceput, apuca-te de mancat, iti strici sanatatea. O poti da in anemie si apoi leucemie. Vrei sa platesti cu viata pentru ca iti doresti sa arati bine?
Mancarea trebuie sa fie una usoara, bineinteles trebuie sa bei multa apa si sa faci sport. Nu trebuie sa mananci pana nu mai poti ci doar cat sa te saturi!

| 21ndstillachild a răspuns:

Sincer,e trist sa te chinui asa

| Loloannna a răspuns:

Buna:* SI eu am slăbit anul trecut terminasem de slabit 40 de kg. aveam la 1.80 m 63kglove struck eram perfecta doar ca am făcut cea mai mare prostie am început sa mănânc norma..doar ca negustand de aproape 1 an din toate dulciurile si mancarurile, am început sa mănânc ca disperatastraight face ceea ce a dus la ingrasarestraight face luam câte 20 de pastile de dulcolax doar ca sa elimin tot ce am mâncatstraight face mă simteam oribil vazand cum creste acul cantarului, M-am ingrasat 14 kgcryingde la Crăciun pana acumstraight face acum încerc din rasputeri sa slabesc...nu mănânc aproape deloc si fac foarte mult pe banda(2 ore aproximativ ). Sper sa reușesc ca întorc cantarul ASA cum era in Decembrie love struck, cred ca team obosit cu povestea mea:d dar eu una nu cred ca ai procedat greșitlove struck Te felicit ca ai reușit sa slabesti si crede-ma mai bine cu stomacul gol decât ca mine, eu una îți dau un sfat pe care vreau sa-l urmez si eu după ce slabesc, nu mânca normal, nu ai cum noi după ce ăla im nu avem cum sa mancam normal pentru ca ne ingrasam..nu am fost slabe..am fost plinute si suntem predispuse la ingrasaresad "Fa sport incontinuare si nu te lăsa dusă de val de poftele si mirosurile apetisante!" mai bine fa ceva ce si eu vr sa fac..nu mânca mult mânca la fel ca in regim si dacă vezi ca slabesti adaugă ceva in plus dacă vezi ca te ingras ia-o de la capăt cu regimul si tot ASA:* Bafta si nu te lăsa voi ta e cea mai importantă:*:*love struck

| laurym a răspuns:

Buna! Imi poti da detalii despre dieta tinuta de tine? Iti multumesc anticipat!

| Sara2 a răspuns:

Bravo felicitari
poti manca orice moderat, iar pentru a nu te ingrasa bea 2 cani de ceai verde pe zi neandulcit, te vei mentine si poti manca orice, ceaiul verde stopeaza grasimile, nu ai cum sa te ingrasi atat timp cat il bei

| Tzukushi a răspuns:

Citeste despre cura mea de slabit

http://www.sfaturilemariei.com/......oi-folosi/