| Editzelu a întrebat:

Am termiat un tratament anti calvitie si a dat rezultate bune, dar sunt curious pentru cat timp va tine.
Adica peste cat timp o sa mi se subtieze din nou firele de par sau or sa imi cada?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Firele de par nu se subtiaza, ca nu-l consuma nimeni!
Dar pot cade si atunci se rareste ca numar.
Tratamentele astea de calvitei sunt bune atata vreme cat le faci, dupa ce ai oprit tratamentul, incepe sa cada din nou, deoarece tu ai tratat efetul nu cauza care iti provoaca calvitia.
Calvitia poate fii mostenita genetica de la parinti sau poate apare, din cauza dereglarilor hormonale survenite in corpul tau, pe o perioada lunga de verme.
Ca sa fixezi problema si sa nu-ti mai cada parul, se fac analize hormonale detaliate si se vede, care sunt deficientele corpului tau. Prin tratament si hrana adecvata, se pot corecta aceste deficiente, dar necesita timp indelungat si evident, schimbat stilul de a manca, ca sa nu se ajunga din nou la acea deficienta.

1 răspuns:
| gratargratar a răspuns:

Trebuie sa nu intrerupi deloc tratamentul, altfel calvitia se va relua. Cauza este una inscrisa genetic. Nu o poti combate altfel decat administrand zi de zi medicamentul. Organismul singur nu poate face nimic in acest sens.