| Oana3k a întrebat:

Am tot intalnit "manichiura facuta cu ziar". Ce inseamna asta? Cum se face? Fundita happy

Răspuns Câştigător
| 0pufarinA a răspuns:

Manichiura cu ziar inseamna sa iti faci un model pentru unghii care sa imite paginile ziarului. Pentru a realiza acest model ai nevoie de: baza pentru unghii daca folosesti, un lac gri (asemanator cu nuanta paginilor) sau o nuanta naturala, bucati de ziar putin mai mari decat unghiile, spirt sanitar si un lac transaprent oblogatoriu. Incepi prin a aplica baza, apoi aplici doua straturi din oja gri sau din oja naturala in functie de ce ai ales. Astepti pana se usuca foarte bine. Pui intr-un recipient alcool sanitar cam de vreo doua degete, apoi vei lucra doar pe o singura unghie. Inmoi unghia in alcoolul sanitar din recipient vreo 5 secunde dupa care aplici imediat bucata de ziar pe care o presezi foarte bine pe unghie aproximativ 15 sec. Inlaturi ziarul si vei observa scrisul de pe ziar imprimat pe unghie. Astepti pana se evapora alcoolul apoi aplici lacul transparent peste unghia terminata pentru a preveni stergerea scrisului. Continui cu restul unghiilor la fel, Sper ca ti-a fost de folos.

2 răspunsuri:
| Gabriela_2871 a răspuns:

Uite ce cred eu: iti dai pe unghie cu o oja mai crem, ceva deschis la culoare, apoi rupi ziar si il pui pe unghie dupa care iei o discheta de aceea demachianta imbibata in acetona si aplici peste ziar. literele ar trebui sa se imprime pe unghia ta. nu am incercat niciodata, asta e ce am auzit si eu despre manichiura cu ziar.