Nu cred ca o sa ajungi la un ten fara imperfectiuni asa repede dar le poti ameliora. In primul rand sa nu umblii la cosuri. E important sa ai tot timpul fata curata, dar totusi sa nu te speli in exces fiindca glandele o sa provoace mai mult sebum, prin urmare mai multe cosuri. Eu iti recomand sa te speli dimineata si seara cu ceai de musetel. Iar seara inainte de culcare sa folosesti un demachiant(chiar daca nu te machezi) pentru ca o sa iti curete fata foarte bine. Poti sa folosesti de 2, 3 ori pe saptamana si o masca de argila verde(este foarte buna si se gaseste la farmacie). Iti mai recomant sa folosesti o crema pentru cosuri in fiecare seara; am auzit ca zyneritu-l este foarte bun. Bafta si sper sa scapi de ele!
Vezi Aici http://ingrijireatenului.cabanova.com/cosmetice-ingrijire-ten.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Eu am avut foarte multe cosuri si iti recomand un tratament care sigur o sa funcționeze si pentru tine.
Tratamentul anti-acnee il am de la un doctor dermatolog foarte foarte bun si e pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.
In cateva zile de folosire a cremelor, tenul meu a devenit mai curat vizibil iar cosurile si punctele negre au inceput sa se usuce. Treptat, am reusit sa scap de toata acnee si punctele negre.
La mine au functionat extraordinar de bine produsele anti-acnee cu 100% ulei pur de arbore de ceai, iti recomand daca inca ai probleme cu acnee
Sa te speli inainte de culcare pe fata cu apa rece.
Sa te speli dimineata cu apa rece pe fata.
Sa nu mai mananci multa ciocolata (abtine-te)
Fara suc (doar natural)
Cosurile nu le sparge
:* :3
Probabil ai intre 12 - 18 ani. Consoleaza-te cu ele pana pe la 18 ani, este ceva normal la varsta asta. Copii de varsta asta care ai un ten 'perfect' fara cosuri si fara puncte negre o sa sufere cand o sa fie mai mari din cauza asta. E mai bine sa ai acum un ten gras si cosuri.
Foloseste infuzie cu ceai de musetel si daca folosesti fond de ten, foloseste unul matifiant
DaciaRomania întreabă: