| Patrăţel a întrebat:

am unghiile destul de lungi si facute cu oja mov, movul nu este inchis si nici deschis, intelegeti voi, e intre nuante laughing si nu este mată, ar arata mai bine sa le las asa sau sa le fac un model?happy daca le-as face model, ce model? >multumescbig grin< [ funditaaabatting eyelashes]

Răspuns Câştigător
| Irinushh a răspuns:

Pai le poti lasa asa. Si sa iti faci model pe degetul mare si inelar 3 puncte de sus in jos.care sa se faca tot mai mari. ( un punctulet mic, unul mediu si unul mare). Ai putea folosi alb sau galben pentru model happy:*

8 răspunsuri:
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna. Ai putea sa afci o floricica sau o inimioara. Sau ceva mai simplu cum ar fi bulinute sau poti trage cateva linii pe unghie cu o pensula mai subtire:*.
Pa, pa. Funda sau vot plzlove struck

| maftei a răspuns:

Sincer ca sa ati fie mai usor intra pe google si scrie:modele unghii.Si ai sa ai cu siguranta de unde alege

| l0v3ly8l0v3ly a răspuns:

Daca e poti sa faci un model cu flori, sa aiba culoarea roz deschis si fondul mov.

| Bella9538 a răspuns:

Eu as opta pentru modelul frantuzesc

| SheIsCrazy a răspuns:

Eu consider ca, cat timp tie iti place modelul asta, si te caracterizeaza ca stil, ramai asa. Dar daca ai indoieli, gandeste-te si la alte culori sau modele. Modelele mele preferate pentru manichiura sunt cele french sau animal print [adica model - zebra, sau genul ala leopard etc big grin).

| EuIsOmuCareLeAreCuJocurile a răspuns:

Modelul p.u.l.e.i sau al c.o.a.i.e.l.o.r sau al p.i.z.d.e.i

| GoTHiC_5906 a răspuns:

Buna. Pai ti-ar sta foarte bine asa dar daca vrei poti sa ti le faci si cu un model. Eu nu prea vreau fundita neaparat. Mie imi place sa ajut oameni! happy big grin