Hei!
Ar fi bine să te tunzi, dar în cazul în care nu vrei asta, foloseşte un ulei de păr (ulei de argan/ulei de cocos presat la rece/ulei de ricin etc.), şi aplică-l pe păr înainte şi după ce te speli. Foarte important este să îți hidratezi foarte, foarte bine părul. Are nevoie de o îngrijire mai specială. Încearcă aceste fiole care sunt pentru păr degradat/ars: https://comenzi.farmaciatei.ro/......p10041862. Trebuie să ştii ca rezultatele nu se vor vedea imediat, ci pe parcursul tratamentului. Mai poți încerca o metodă naturistă cu o jumătate de avocado, 3 linguri de miere, 2 gălbenușuri de ou, 3 linguri de ulei de cocos sau ulei de argan, şi o banană. Masca pentru păr ars se aplică de două ori pe săptămână, pe părul curat și umed, nu ud. Se înfășoară un prosop cald în jurul părului și se lasă să acționeze cam 15 minute.
După aproximativ 4 utilizări (două săptămâni), părul ars va începe să strălucească, firele se vor regenera.
O altă soluție, după cum am spus este să îți tunzi părul, dar şi în acest caz hidratarea este foarte importantă. Acordă-i mai multă atenție şi nu folosi placă, ondulator sau orice alt dispozitiv pentru aranjarea/coafarea părului. Acest lucru nu este indicat, îți face mai mult rău. Şi pentru o perioadă lasă-ți părul să se usuce natural, fara feon.
Nu te teme, pentru ca a fost in noaptea de Inviere. Parul tau ars s-a dus direct in Ceruri. >
Vesnica problema de inviere... va dati foc la haine la par sau va aprindeti tigara la lumanare. tineretu' merge la inviere de distractie, sa se intalneasca cu prietenii, colegii.
in biserica stau oamenii sa se roage si in afara bisericii stau toti si boschetaresc pe acolo ca in fata discotecii. bataie de joc. asta am vazut de fiecare data cand am fost la inviere... n-o sa mai merg.
Imi pare rau pentru ce ti s-o intamplat. anul viitor nu te mai duce la biserica, te poti ruga si de acasa.