| cryss_6160 a întrebat:

Are ceva daca folosesc placa de par cam de doua ori pe saptamana? Nu o tin la putere maxima, este din ceramica si folosesc si spray antiardere inainte de al indrepta.Folosesc placa doar dupa ce fac baie. Vreau sa stiu daca exista riscul sa-mi cada parul sau sa-mi se rareasca. Funda celui mai argumentat raspuns+ voturi celorlalti ce ma ajuta.

Răspuns Câştigător
| mmary a răspuns:

Bineinteles ca se va degrada. dar foarte foarte putin.happy nu putem avea un par perfect pentru ca si alti factori au aceeasi putere negativa ca si placa cum ar fi: vantul sau soarelehappy daca vei continua folosind atat de rar placa si spray antiardere nu vei pati nimichappy exact ca tine folosesc si eu si am un par bogat si stralucitor.totusi nu uita si de balsam sau o masca (o data pe luna). sper ca te-am ajutat.mult succes!:*

6 răspunsuri:
| Doloresidk a răspuns:

Orice ai folosi, tot se va degrada putin. Acest efect se vede in timp. App. poti folosi si balsam pentru a-l ingriji mai bine.

Sper ca te-am ajutat :*

Bafta in continuare >big grin

| Blondaa a răspuns:

Si eu folosesc placa aproape in fiecare zi si nu folosesc nici un spray antiardere si nu mi s-a intamplat nimin\c cu podoaba capilara :*

Stai linistita daca mie nu mi s-a intamplat care o folosesc i9n fiecare zi nici tie nu o sa ti se intample daca o folosesti de 2 ori pe saptamana :*

bafta multa :* sper ca ti-am fost de folos

| tiktak44 a răspuns:

Baietilor nu le prea place parul drpt, ci cel mai ondulat

| IIIx333III a răspuns:

Buna crystina,

Pai... dupa cum ai zis tu, nu prea poate sa ti se intample nimic foarte, foarte rau cu parul. Daca nu folosesti placa la putere maxima e ok. Daca placa este din ceramica este si mai indreptat parul. DAR... te rog, nu folosi placa dupa ce te speli. Foloseste-o dupa o zi, sau dupa ce esti sigura ca ti s-a uscat parul. Oricum parul o sa se degradeze in timp, dar stai linistitawinking. Vad ca iti ingrijesti podoaba capilara si asta e bine. Funda?

| annna a răspuns:

Nu cred ca este asa de grav daca folosesti placa de 2 ori pe saptamanawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prea mult folosita place iti poate afecta adacinile... o poti folosii dar incearca sa o folosesti mai rar