| NicollNikkyKv a întrebat:

.TPU, as avea nevoie de niste tratamente pentru par; care ajuta la protejarea lui, intarirea firului si mai ales la cresterea lui.
Am gasit pe net un tratament cu: un galbenus de ou, o lingura de ulei de masline si o lingura de zeama de lamaie + ( daca mai vrem sa adaugam ) miere de albine, ulei de richin sau vitamina A, B, P.

Inca nu l-am incercat. dar as dori daca stiti si voi ceva tratamente sa imi spuneti.
Multumesc :*!

Răspuns Câştigător
| Konata a răspuns:

Buna!
tratamentul pe care l-ai gasit este foarte bun, l-am folosit si eu. Am pus toate ingredientele in afar de coaja de ou. Celelalte tratamente sunt false si nu ajuta deloc la par, ba chiar t-il distrug. Ca sa fii sigura, foloseste mereu dupa baie zeama de lamaie. Pune intr-un castronel niste zeama de lamaie si uniformizeaza-l pe par. Dupa uscare, parul tau va straluci inedit. Nu da atentie altora. Eu folosesc metoda asta de ani buni si am un par foarte frumos. Ca sa creasca, da-l cu ulei de ricin la radacin( pe scalp) si un pic pe firele de par. Gasesti la farmacie sau la drogherie. Intr-o saptamana deja se vad rezultatele.

:*

6 răspunsuri:
| 02andreea02 a răspuns:

Este foarte sanatos cu galbenusul de ou happy o sa ai parullucios, dar trebuie sa folosesti tratamentul acesta o saptamana, funda? happy

| IulikaT a răspuns:

In sticla de sampon adaugi un plic de praf de copt si de speli permanent numai cu acel sampon. Eu am incercat sa da rezultate.

| barbieroz a răspuns:

Tratamentul spus de tine e foarte bun. Lam folosit si eu..si ulei de ricin pentru crestere e ffff bun se vad rez dupa pria aplicare. Bafat

| ArrianaM a răspuns:

Da,acest tratament este foarte bun, il folosesc si eu..chisr azi l-am folosit.Lasa parul foarte fin si ajuta la cresterea parului.Eu nu il folosesc foarte des pentru ca nu am timp sa stau cu masca pe par, dar de cate ori am timp liber, o fac si imi simt parul foarte fin si am senzatia ca este mai lung

| Bondarel99 a răspuns:

Asta pe care l-ai gasit tu e un tratament natural si eficient pentru ca l-am incercat si eu de multe ori.
Insa renunta la zeama de lamaie pentru ca usuca parul si la uleiul de ricin(care se foloseste numai si numai la radacina).
Masca asta isi face efectul DOAR daca stai cu ea in par minim 5-6 ore sau cel mai bine o noapte intreaga, eventual dupa ce o aplici sa-ti invelesti parul intr-o punga de plastic sau un prosop.
Daca nu ai rabdare sa o folosesti pe asta poti gasi in magazine masti bune.
Asta e cea mai buna pe care am incercat-o eu si are cam acelasi efect si nu trebuie sa o tii in par decat 30 min
http://www.realmag.ro/images/product_image/5998889508043.JPG