Bună.
Practică un sport și o alimentație cât mai sănătoasă.
Ești cam slăbuță!
Pa, pa.
Dupa datele pe care le-ai dat tu reiese ca esti subponderala(adica ai o greutate mai mica decat ar trebui). Dar totusi avand in vedere ca ai doar 11 ani oricum te vei mai dezvolta asa ca nu-ti face griji de greuatetea ta inca de acum (este prea devreme). Mai bine mai slabuta, decat "grasuta" asa ca stai linistita. Bafta!
Nu sunt doctor ca sa iti spun daca e bine sau nu insa iti pot da un sfat ca sa zic asa.
pana pe la 18 19 ani corpul tau o sa aiba parte de foarte multe transformari. eu zic sa nu iti mai faci atatea probleme din cauza greutatii tale. cel putin nu acum. daca ai avea 70 80 90 kg da atunci sa iti faci griji. :*
Buna cu totii ati spus ca sunt slaba! Nu este deloc asa mi se pare ca sunt potrivita si nu sunt atat de inalta e ceva normall pentru varsta mea eu asa cred!
Va doresc numai BINE !
Pwwpp !
Nu ai probleme, esti absolut normala.Sa nu iti faci griji de slabit pana ajungi intr-a 5-a / a 6-a si ai trecut de 50 de kg.
Da.pai fetele trebuie sa fie, daca are 1, 55 ar trebui sa ai 45, dar asta nu ii o regula stai linistita, in timp o sa te ingrasi, nu te speria
Hmm, esti cam slaba. Din cate stiu se calculeaza -10 din inaltime. Insa la varsta ta nu ai de ce sa et ingrijorezi. Corpul e in continua dezvoltare.
P.S: Google stii sa il folosesti? La ultimul mesaj nu mi-ai raspuns, ala in care te intrebam de ce ceri funde. Aveam si eu pretentii ca macar de google stii, mai.
Anonima_4798 întreabă:
Amely14 întreabă: