Salut! Camasa si adidasi: nu prea merg. Daca ai o camasa care se poarta scoasa din pantaloni, poate merg o pereche de tenisi. Cu camasa trebuie sa-ti iei sacou, nu prea se potriveste nici o geaca. Poti sa-ti iei o jacheta de piele cu un tricou si blugi, la tinuta asta merg si adidasii(daca tii neaparat la ei) sau camasa cu niste pantaloni in carouri sau cu dungi si pantofi( nu trebuie sa-ti iei din aia luciosi sau negri, mergi si tu la mall si alegeti o pereche mai moderna). Sper ca am ajutat
Deci la camesile ce se poarta scoase din pantaloni merg tenesi si (sacou) sau merge si o geaca de piele?
La camasile scoase din panraloni merg tenisi, jacheta de piele si sacou (daca vrei), cele bagate in pantaloni fac parte dintr-un stil mai elegant si merg doar cu sacou si pantofi.
Camasa cu adidasi? Nuuu, ia niste tenisi, bocanci sau pantofi. Geaca de piele, parca, palton sau sacou sau chiar geaca de fas.
Blugii şi cămaşa merg bine cu adidaşii. Cât despre geacă... Ce-ţi place ţie, o geacă de piele ar arăta bine chiar şi un trench.
Dupa parerea mea, nu merg adidasii cu camasa. Si geaca nu este foarte importanta...
Buna! Dupa parerea mea sincer, nu merge camasa in combinatie cu adidasii. poti sa iti iei niste tenesi ..si ce gen de ceaca, da o geaca de piele ar arata bine dupa parerea mea, si daca neaparat doresti si te incalti cu adiadasii combina ori un trening sau mai bine blugii si un tricou stii ca sa fii cat mai sport. sper ca te-am ajutat.
Pai eu iti spun:
1.blugi,camasa,adidasi,cu geaca de piele
2.blugi cu tur lasat, camasa cu gulerul ridicat adidasii cu limba aia sau ce o fi insus cu nu stiu ceva geaca de piele
kalakkas întreabă: