| AnneMarii a întrebat:

As dori sa imi raspundeti cat se poate de detaliat la intrebarea aceasta. Am soldurile late, daca ma apuc de sala aerobic/fitness se vor diminua?

5 răspunsuri:
| ioanaioana a răspuns:

Http://www.topfitness.ro/exercitii-antrenament/solduri-late/

P.S : Am citit undeva ca barbatilor le plac mai mult femeile cu solduri late

| Maria123 a răspuns:

Eu zic ca niste aerobic/fitness nu face rau nimanui si oricum vei arata mai bine indiferent daca ti se vor micsora cu mult soldurile sau nu. Nu te mai gandi la rezultate ca daca "sa ma apuc, sa nu ma apuc" si uite asa trece timpul fara sa faci nimic, ci gandeste-te ce faci azi pentru schimbare. Apuca-te de ceva de azi si lasa rezultatele sa vina de la sine. Ti-am zis astea pentru ca asa eram si eu: ma gandeam 1 an pana sa ma apuc sa fac 10 minute de alergare, ma gandeam numai la cate kg as slabi si de unde si in cat timp si uite asa pierdeam vremea laughing dar cand am inceput si am facut zilnic cate ceva fara sa ma mai gandesc la toate astea, rezultatele n-au intarziat sa apara.

| Kasia a răspuns:

Va trebui sa faci exercitii speciale pentru solduri.du-te la sala si vorbeste cu un instructor.

| CrazzzyA a răspuns:

Nu se vor diminua prea tare deoarece asa e constructia corpului. Nu prea ai cum sa modifici asta.

| SnowWhite a răspuns:

Pai daca latimea se datoreaza grasimii-se vor diminua dar daca asa iti este constructia corpului sau latimea se datoreaza muschilor-nu.