| Lovedreamsnopeoeple a întrebat:

as dori sa ma ajutati cu o chestie. Deci eu am parul despicat, si varfurile si nu as vrea sa mi-l tai. Nu stiti vreun tratament de par sau ceva ca sa nu il tai? E lung si nu as vrea sa il scurtez sad

Răspuns Câştigător
| Tinna666 a răspuns:

Nu exista masti minune care sa iti lipeasca inapoi firele despicate..trebuie sa iti tunzi varfurile si dupa sa iti faci masti cu ulei de migdale

7 răspunsuri:
| Cristinaaa57 a răspuns:

Foloseste o data pe saptamana ulei de ricin in combinatie cu ulei de masline si un galbenus de ou, oricum pana la urma tot tunsul este cea mai buna metoda, mastile de par nu fac decat sa faca varfurile mai ''moi'', partea despicata e una moarta, deci nu prea ai ce sa-i mai faci

| Tinna666 a răspuns:

Sa iti explic un lucru, daca te feresti de tus pana la urma tot acolo vei ajunge..varfurile despicate trebuie neaparat sa le tunzi deoarece cu cat lasi timpul sa treaca cu atat se despica mai tare, urca pe lungimea firului de par si va trebui sa tunzi si mai mult din el..mai bine iti tai acum varfurile si dupa aceea ingrijestel cu masti

| Alle23 a răspuns:

Buna
Incearca sa te duci la coafor, iti tai varfurile, apoi cu ulei de argan. Il gasesti la plafar sau la AVON (maxim 15 lei)
Te dai cu ulei de argan pe par, iar dupa 1-2 ore ti-l clatesti
Eu il folosesc si nu mai am aceasta problema, plus ca vine vara si trebuie sa ti-l tunzi, sigur va creste pana la toamna!
Pa pa happy

| Kettolix a răspuns:

Daca u sunt prea despicate le poti repara cun un spray Gliss Hair Repair de la Schwarzkopf cu complex de keratina lichida si uleiuri nutritive. Daca il ai demult asa, trebuie sa te tunzi, si sa ti minte imediat ce ti se despica sa iei masuri. Acum ceva timp si mie mi s-a despicat dar am folosit imediat spray-ul si acum e perfect.

| Ioana2419 a răspuns:

Incearca o masca sau ulei de argan, dar astea nu te ajuta prea mult pentru ca firele se tot despica, iar in timp o sa arate tot mai urat si trebuie pana la urma sa-l tunzi.

| Ana227 a răspuns:

Pregateste o masca de par cu ajutorul unei linurite de ulei de migdale, un galbenus de ou si o lingura de miere, Aplica pe intreaga lungime a parului. Daca nu ai ulei de migdale poti folosii pur si simplu niste ulei de masline si sa iti masezi varfurile cu el este cea mai buna metoda!

| scufita22 a răspuns:

Keratina lichida