Atunci cauta farmacii/magazine/plafaruri de la firma Kallos masca de par Placenta. Poti cumpara cu placenta vegetala sau cu placenta animala. Mable au efect. Dupa ce te-ai spalat pe cap, aplica masca de par si stai cu ea vreo 20 de minute, apoi te clatesti foarte bine cu apa calda spre fierbinte deoarece e o masca destul de cremoasa. Eu o folosesc chiar daca sunt baiat deoarece mi s-a uscat rau parul de la prea mult gel de par. http://www.1001cosmetice.ro/produs/kallos-masca-de-par-cu-placenta-animala
In primul rand incearca sa urmezi cateva reguli simple de spalare a parului:1. nu-l spala cu apa foarte calda, doar calduta; 2. inainte de aplicarea samponului umezeste-ti parul 1-2 minute (stai sub dus fara sa aplici nimic pe par); 3. dizolva cu apa o cantitate mica de samon in palma si apoi aplici pe par insistand la radacina si mai putin la varfuri masand scalpul fara sa folosesti unghiile (desi majoritatea pun mult sampon nu stiu ca si acesta deterioreaza parul intr-o anumita masura); 4. repeta procedeul aplicarii samponului ca sa fi sigura ca parul ramane curat; 5. clateste parul cu apa calduta, iar la ultima clatire lasa apa mai rece nitel insistand mai mult la varfuri. Nu-ti garantez ca nu o sa-ti mai cada parul pentru ca probabil e ars si prin cadere incearca sa se regenereze, dar poti stimula regenerarea cu masti de par (eu folosesc ulei de masline aplicat pe toata lungimea firului timp de 30 de minute- nu, nu-ti ingrasa parul deloc daca te speli cum ti-am spus mai sus). Cat despre o revopsire...nu cred ca e o idee buna avand in vedere ca revenirea la o nuanta mai deschisa va necesita o decolorare preabila, altfel nu se va lipi nimic de parul tau si asa ars. Sper sa-ti fie de folos sfaturile mele
Incearca sa nu mai folosesti momentan creme de par foloseste sampon regulat iti spun sa folosesti wash and go sau alte site-uri.Sa il speli cam la 1 zi... sper ca te-am ajutat.
Mi s-a spus sa il spal odata la 3 zile minim. daca il spal in fiecare zi am auzit ca se va ingrasa...
Iti recomand sa iti achizitionezi din orice farmacie sau plafar de la firma Gerovital Plant samponul Anti-hiar loss. http://www.farmaciadeacasa.ro/gerovital-plant-sampon-anticadere.html
Il folosesc si in prezent, parul numai imi cade asa mult, dar il simt uscat
Intr-adevar e foarte buna cea cu placenta de la kallos, am folosit-o in trecut si lasa parul foarte matasos si usor de clatit, dar acum dupa atatea vopsiri nu stiu daca va mai fi asa de buna... mersi frumos
Eu zic sa incerci
Atunci cauta farmacii/magazine/plafaruri de la firma Kallos masca de par Placenta. Poti cumpara cu placenta vegetala sau cu placenta animala. Mable au efect. Dupa ce te-ai spalat pe cap, aplica masca de par si stai cu ea vreo 20 de minute, apoi te clatesti foarte bine cu apa calda spre fierbinte deoarece e o masca destul de cremoasa. Eu o folosesc chiar daca sunt baiat deoarece mi s-a uscat rau parul de la prea mult gel de par. http://www.1001cosmetice.ro/produs/kallos-masca-de-par-cu-placenta-animala
Este un sampon foarte bun la Oriflame. POti sa il incerci. Nici nu costa foarte mult. E aproximativ 15 lei
O revopsire s-ar putea sa nu te ajute. Probabil ai folosit vopsea de par cu amoniac, care dăunează parului. De obicei, culorile tari, anume cele mai putin naturale, au în compoziție amoniac. Folosește o masca de par, găsești rețete pe net.