| MihaRalu a întrebat:

As dori si eu sa imi spuneti niste masti pentru par, unghii si fata facute in casa cu ingrediente simple. Frundita :*:*URGENT

Răspuns Câştigător
| AiEnmaYuuki a răspuns:

Pentru ambele este bun uleiul de ricin.Pentru par amestecat cu ulei de masline si oua,dacaai si vitamina A, iar pentru unghii il incalzesti un pic, cat suporta corpul, si apoi iti pagi unghiile in el, uleiul va fi imediat absorbit de unghie.Acesta ajuta la cresterea rapida a unghiilor si previne exfolierea.O zi buna

| MihaRalu explică (pentru AiEnmaYuuki):

Multumesc mult! Nu stii cat costa uleiul de ricin in farmacie?

| AiEnmaYuuki a răspuns (pentru MihaRalu):

Eu am dat 3, 5 lei pe o cutiuta mica, ca nu e foarte mare, si iti ajunge mult timp.Nu cred ca acum ar costa mai mult.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru fata(puncte negre): un albus de ou batut spuma+ o lingurita cu varf de faina de malai; intinzi compozitia pe fata si o lasi pana simti ca "te strange pielea", speli fata cu apa calduta. happy

| MihaRalu explică (pentru anonim_4396):

Multumesc anticipat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru intarirea unghilor: incalzeste putin ulei si tine degetele in el cat poti de mult (uleiul poate fi de bucatarie, nu trebuie sa-ti cumperi ceva ulei special), iar pentru exfolierea unghilor zeama de lamaie e f buna.
Pentru par eu îmi făceam o masca din 3 galbenuşuri de ou+o lingura miere de albine+puţin ulei de masline+obţional îmi cumparam de la farmacie o fiola de vitamina A şi una de vitamina E

| LifeDrug a răspuns:

Pentru unghii : ia o pensula de la o oja veche, spal-o, si da-ti cu ulei de ricin pe unghii. ( gasesti ulei de ricin la farmacie, in jur de 8 lei)
Pentru fata : albusul de la un ou + zeama de la o jumatate de lamaie
Pentru par : galbenusul de la un ou + zeama de la jumatate de zeama de lamaie + o lingura de lei de ricin
Funda?big grin