| r0jeer2k a întrebat:

as putea sa ma dau cu ceva ulei sau sampon pentru cresterea parului mai rapid?

6 răspunsuri:
| BeagleLover a răspuns:

Am o prietena care foloseste uleiuri pentru par si are un par bogat, frumos si lung. Mie mi se pare uleiul mai eficient. Eu nu folosesc ca nu imi place sa imi creasca parul, imi place sa ma tund. happy

| annneamary a răspuns:

Ulei de masline si vitamina A pusa in sampon

| Betty12345678 a răspuns:

Maseaza scalpul cu ulei de ricin natural(il poti gasi in farmaciile naturiste), cel putin o data pe saptamana, lasa-l sa actioneze 30-60 de minute, eventual poti sa iti acoperi capul dar nu e obligatoriu, eu nu l-am infasurat niciodata, apoi te speli.Samponul e suficint ca sa nu iti ramana parul unsuros, deci nu trebuie sa iti faci griji in privinta asta.La mine s-au vazut rezultatele deja dupa 2 aplicari,aveam parul destul de rar, mereu il tineam legat de rusine, dar acum e mult mai bogat si, totodata, uleiul de ricin ajuta la cresterea accelerata a parului.Mult succes.

| Siuzy a răspuns:

Salut, chiar din propria experienţă îţi spun. Uleiul de ricin ajută foarte mult. Adaugi puţin în balyam şi îţi masezi bine părul, apoi ţil clăteşti bine.

| kiri11 a răspuns:

Gama vivese senso duo detine atat produse de ulei cat si de sampon pe care le folosesc si eu si sunt foarte multumita de eficacitatea acestora happy

| CristinaRadovici a răspuns:

Iti poti face o masca cu ulei de ricin (2 lingurite), un galbenus de ou si doua lingurite de zeama de lamaie. O data sau maxim de doua ori pe saptamana.