| aleSsialeXxia a întrebat:

As vrea ateva tratamente pentru acnee, in ultimul timp imi ies pe fata tot mai des si dupa ce le "sparg" imi raman pete... daca aveti ceva remedii pentru problema mea va rog sa ma ajutati

P. S sa nu fie foarte costisitoare as prefera naturalebig grin

Merci anticipat

Dau >funditabig grin

Răspuns Câştigător
| NoRestForTheWicked a răspuns:

Cel mai bine te duci la un dermatolog sau o cosmeticiana buna... la urma urmei de aceea exista meseriile astea.
Daca totusi nu vrei incearca chestii naturiste, nu cumpara creme lotiuni sau altele de capul tau ca pot contine antibiotice si daca nu urmezi tratamentul corespunzator faci numai rau.
Si incearca sa nu mai mananci grasimi sau alimente bogate in lipide, la urma urmei acneea e exces de sebum!
Bafta!

9 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Incearca sapun cu sulf il gasesti in farmaci si costa maxim pana in 5 lei... eu de cand ma spal cu el. de anul trecut in am din septembrie. si acum mi-au mai disparut din pete si cosuri. sapunu asta face fatea fina si le mai usuca. e bun.ti-l recomand.

| wolder a răspuns:

CITESTE aici sfaturi pentru a scapa de ACNEE:

https://jurnalbizar.wordpress.com/2015/04/03/acnee/

| adddaa a răspuns:

Eu mi-am cumparat, nu mai tin minte de unde, un sapun care era facut in mare parte din aloe vera, sau sa te dai cu aloe (planta) unde ai cosurile. La mine a functionat, aveam pe frunte multe cosuri, iar acum abia daca mai am 1-2 inainte de menstruatie happy
Sper ca te-am ajutat. O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Eu iti recomand Ivatherm akne-syt. Costa 40-50 lei si il gasesti in farmacii. Eu am avut un cos care nu puteam sa il storc, era in piele, mare si rosu ( cosmar! ). Dar din prima seara dupa ce am folosit minunea mi s-a facut coaja si in 3 zile am terminat cu cosu. A facut coaja - a cazut si tot asa. Eu ma dadeam doar seara, pe prospect zice si dimineata dar eu nu am prea avut chef blushing.
Deci il recomand.

Ce e mai ieftin e Zineryt, dar usuca tare tenul. Este si el eficient dar pe termen lung, 30 lei.

Apropo, nu iti mai stoarce cosurile. Stiu, e o placere imensa de neinteles! Dar de ce sa ne infectam cosul si tenul, sa il inmultim si tot asa?

| Claudia10girl a răspuns:

Eu mi-am cumparat la recomandarea unui medic dermatolog tratamentul natural de la Vervory. Pe mine m-a ajutat sa scap complet de acnee.

| StamateAlina1987 a răspuns:

In primul rand, trebuie sa deveniti constienti de faptul ca trebuie sa va ingrijiti fata. Dimineata spalati-va bine cu produse speciale pentru cosuri.

Sfatul meu e sa folosesti doar produse naturale si sa nu iti spargi cosurile si punctele negre. E posibil ca daca folosesti cremele chimice sa iti iriti mai tare tenul si sa ai probleme mai mari apoi.
Din cauza asta eu am avut probleme cu cosurile timp de 10 ani de zile, si am scapat doar dupa ce am descoperit un foarte foarte bun doctor dermatolog.
Medicul asta bun mi-a recomandat un tratament cu creme pe baza de 100 % ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation.
Dupa ce am citit pe net si din ce mi-a zis medicul va pot zice ca uleiul de arbore de ceai este un tratament foarte puternic in elimine cosurilor si a punctelor negre.
La mine a functionat foarte bine cremele de la Thursday Plantation, iar intr-un timp record am scapat de cosuri si de puncte negre.
Si apropo, am inlocuit sapunul normal, cu sapun de ulei pur de arbore de ceai tot de la Thursday Plantation pentru a distruge mai eficent acneea si pentru a mentine excesul de sebum in limite normale.

| Mariuca4562 a răspuns:

Aualeu! Vai de steaua mea! Fara suparare ca-ti zic, dar fondul de ten inrautateste situatia! Sa nu-l folosesti! Acopera pielea nelasand-o sa respire, agravandu-se situatia.Incearca o lingura de scortisoara + 3 linguri de miere.Lasa masca pe fata 10-15 minute apoi spala-te cu apa calduta. Dimineata cand te trezesti iar spala-te cu apa calduta, iar seara foloseste crema demachianta, apoi sterge cu un tampon demachiant.De ce trebuie sa-ti acoperi cosurile? Lasa-le asa cum sunt.Pana la urma nu este un subiect de ras.Sau daca tratamentul de mai sus nu da roade, incearca sa stai o noapte cu miere pe fata.Iti zic eu ca o sa vezi rezultate.Nu se stie niciodata cand iti mai pot aparea cosuri.

| MarynaGheorghe a răspuns:

Eu zic sa nu le mai ''spargi'' fiindca nu rezolvi nimic ( stiu din propria experienta ) poti fierbe apa.o pui intr-un lighian si stai cu fata deasupra lighianului cu un prosop deasupra capului. poate iti trece.incearca... MULT NOROC!