Mastile cu ulei de ricin sunt foarte bune. Sau pur si simplu te masezi cu ulei de ricin la radacina si stai asa o jumatate de ora inainte sa faci baie pe cap. La mine a dar rezultate.
Uleiul de ricin il gasesti la o farmacie naturista sau magazine naturiste. Mi se pare ca il gasesti si la farmaciile obisnuite.
Bafta!
Foloseste ulei de richin o data pe saptamana, cel mult de 2 ori. o sa ii accelereze cresterea dar nu face minuni peste noapte.
Mergi la farmacie si intreaba de asa ceva...sau daca, cunosti pe cineva care tunde bine ( adica iti creste parul repede dupa ce te tunde) ai putea sa incerci :*
Eu am incercat si mi-a crescut parul fparte repede
1. Spalate mai de pe par
2. Uleia de ricin il gasesti la farmacie
3. (Daca vrei) sa iti tai virfurile cu un cm, stimuleaza cretera
Am incercat si eu cu ulei de ricin, dar mai bine il lasi sa creasca de la sine Tunde-l la 2-3 luni ( doar varfurile ) si eu zic ca va fi ok
Incearca sa-i oferi hidratare si vitamine cu ajutorul uleiului de masline; fa mult sport si bea multa apa pentru a te hidrata; astfel, o sa ai un par sanatos si o sa-ti creasca mai repede. Poti incerca si uleiul de ricin.
Eu sant turc si noi turci avem un truc
du pa ce fac (baie) puneti tatal sau sotul
sa-ti traga parul incet si sa zica in timp ceti trage parul ce par furmos are sa-i creasca mai mare sa zica de 3 ori asta-i secretul nostru in 2 sau 3 saptamani iti creste parul lung
dar mentionez din nou doar dupa ce faci baie
TatianaFlorina întreabă: