Foloseste ulei de ricin, este perfect pentru cresterea parului, gasesti la plafar e cam 5 lei sticluta si te dai o data sau de 2 ori pe saptamana,pentru un efect cat mai rapid, dai pe par seara cand e uscat si lasi pana dimineata, vei fi uimita
Hei, hei.ai putea sa incerci sa iti prinzi parul cu niste agrafe ceva. Am avut si eu probleme din astea, dar tot timpul gaseam metode cum sa`mi prind parul.
http://girls.eurosibiu.ro/......592174.jpg
iti dau niste idei cum ai putea cu clame:)
ai putea sa te mai tunzi, dar ideea e ca nu stiu cum ai parul acum.:-? ai macar o poza ceva cu noua tunsoare?:)
Asa patesc majoritatea celor care se tund. nu-i nimic, o sa te obisnuiesti. incerca sa-ti faci o coafura pe noua tunsoare care sa arate bine pentru inceput.
iti poti lua si extensii, da nu prea ii cazu.
bafta:*
Pai incearca sa-l indrepti sau sa-l ondulezi poate nu-ti mai sta asa groaznic cum spui. tine-l strans in coada daca nu.Si fa-ti tratamente cu ulei de ricin si vitamina A uleioasa
Daca il ai ondulat, incearca sa il indrepti cu placa. daca te-ai tuns azi, o sa vezi ca peste cateva zile o sa se aseze putin altfel incearca sa il tii prins in cat mai diferite feluri sau pune-ti niste extensiibafta:*
Bea foarte multe lichide si o sa vezi ce repede iti va creste parul.Parul e ca si o planta trebuie sa ii dai apa sa creasca.la mine a functionat il aveam si eu scurt si acu il am mai lungut.
Nu stiu cum arati dar eu iti zic sa nu iti faci griji din cauza parului. Oricare fata este frumoasa in stilul ei, cu parul lung sau scurt.
Pai si eu am patit.si de m-am tras incontinuu de el nu a crescut la loc.dar incearca sa iti pui diferite agrafe sau accesorii de par si o sa vezi totusi o inbunatatire