| iamaprincess a întrebat:

As vrea o schimbare de look si m-am gandit sa folosesc un nuantator.Se scurge pe haine in caz ca ploua? Daca da, ies repede petele? Imi recomandati sa folosesc un astfel de produs? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Adina981 a răspuns:

Sincer cred ca este cea mai buna alegere pe care o poti face. Nu contine amoniac si nu iti strica parul. Se poate aplica o data sau de ori pe luna, depinde de cat de des te speli pe cap.
Sunt nuantatoare care rezista si la 34 de spalari! Dar sunt si cele care nu rezista decat pana la prima spalare. trebuie sa-ti intrebi coafeza sau cineva care lucreaza in coafor si iti poate face rost de ceva profesional de la Wella.

1 răspuns:
| caus3lov3ya a răspuns:

Bunabig hug deci daca te faci cu nuantator nu curge pe haine stai linistita depinde de ce culoare vrei sa te faci spre exemplu daca vrei sa te faci cu albastru iti recomand sa folosesti albastru de metilen se gaseste la farmacii si sprea deosebire de nuantator nu iti arde parul dar dureaza mai putin daca vrei nuantator rosu saten sau negru poti folosi in loc de nuantator henna care nici ea nu arde parul. ti-am spus de henna si albastru de metilen pentru ca nu iti afecteaza parul. bafta:*