| MrLentziu a întrebat:

as vrea sa am alta freza ca m-am saturat de freza pe care o am mereu, niste sugestii?
Parul meu este mare, saten si am breton destul de mare si arata bine cand il dau cu presa!

13 răspunsuri:
| DarkMusic a răspuns:

Ai putea incerca ceva haios, gen funky :3 dar vezi sa nu dai spre emo lol tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am la munka un coleg care spunea ca si tine ca s-a saturat de freza pe care o avea. I-am facut o freza noua cu aparatu de tuns... de la frunte pina la ceafa. Vrei si tu? Ala e fericit sa stii devil

| deeax a răspuns:

Te pot ajuta eu:d:d:dlucrez in salon de cuafura...numai ca nu stiu cum arati un id ai? pup

| LCD a răspuns:

Aranjeaza-l pe o parte... daca ai breton mai lung de exemplu, ca mine, eu imi fac carare pe u parte, si bretonul il prin cu a agrafa. ceva. Fac ''bucla'' asta mai umflata, arata foarte bine, si il tapez putin la spate, in varful capului.Incearca si tu

http://www.topcoafuri.ro/coafuri-femei/coafuri-par-lung?pid=3063

| Derye a răspuns:

Baiat/fata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde, daca doresti sa ai in continuare parul lung poti incerca sa il tunzi in scari, filat cu breton pe o parte(de ex.). Arata foarte bine asa. Dar daca doresti o schimbare mai drastica ai putea sa incerci o tunsoare bob, care este foarte la moda.
Sper ca ti.am fost de ajutor.

Răspuns utilizator avertizat
| T30D0RA a răspuns:

Fa-ti-o la fel ca al biberonului de Justin. rolling on the floor

| liongirl a răspuns:

Bună!happy
@Pingu :
Tipule, de data asta nu mă mai abţin şi-ţi dau o replică laughing : De ce le plac femeilor tipii cu părul mai lung? Oare pentru că sunt puţin mai sadice şi te trag de el în timpul "liber"?rolling on the floor
Ştii la ce mă refer.happy
laughing:p
Bye!kiss

Răspuns utilizator avertizat
| liongirl a răspuns:

@Pingu:
Bună tipule!happy
Măi, eu nu sunt perversă, îmi place să spun adevărul, iar eu te-am întrebat doar, sau vrei să te dau în judecată pentru abuz verbal?rolling on the floor
Da, şi eu am observat că avem foarte multe lucruri în comun. Ce, eşti invidios că în sfârşit există oameni care să-ţi semene la caracter în anumite privinţe?laughing
P. S.:Nu mi-e frică de tine!:-p
Să ştii că am o bâtă de 1 m acasă de lemn de stejar, aşa că nu ai cum să mă răneşti şi la propriu şi la figurat.:-p
Şi pervers eşti tu!no talking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prindetil in coada sus