| AnonimusGate a întrebat:

As vrea sa asortez hainele precizes ca sunt baiat si sunt inalt si slabut, ce culori ma avantajeaza? eu am mult negru si albastru si da mi-am dat seama ca nu ma avantajeaza cand am purtat alb, am ochi caprui, cum sa asortez hainele intre ele, si incaltamintea

2 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Este cam greu de spus ce tip de haine de avantajeaza dupa culoarea ochilor si dupa descrierea destul de vaga a constitutiei corpului. "Slabut" este un termen foarte relativ.

In general la barbati nu prea conteaza ce haine poarta pentru ca aveti mult mai putine optiuni in comparatie cu femeile. Plus ca aveti corpurile mai putin "pretentioase", avand in vedere ca nu trebuie sa va faceti griji in cazul decolteului sau a soldurilor.

In principiu, daca esti inalt si slab, poti purta orice tip de haine doresti, atat timp cat sunt numarul tau, adica, nu sunt prea largi sau prea stramte. Insa asta este o regula estetica de bun simt, iar exceptie ar trebui sa o faca doar persoanele care prefera astfel de stiluri vestimentare extreme. Tricourile trebuie sa iti vina la umar si la maneca, sacourile, daca porti, sa iti vina, din nou, la umar, maneca sa cada pana la jumatatea degetului mare si sa nu faca linii cand il inchizi. Ca pantaloni, daca sunt blugi, croiul sa nu fie foarte larg, insa nici foarte stramt si evita blugii foarte lungi care fac multe cute la glezna. Prin urmare, alege o croiala dreapta sau foarte putin stramta. Daca sunt pantaloni, din nou, croiul trebuie sa stea drept, sa nu te stranga cand mergi, iar la baza gleznei sa faca o singura cuta si sa nu stea foarte bufanti.

Cat despre culori, depinde mai mult de culoarea pielii, decat de culoarea ochilor. Insa, asa cum s-a zis, daca ai o piele deschisa, evita nuantele pastelate si alege culorile inchis precum negru, bleumarin, rosu inchis, verde inchis etc.

Daca ai tenul masliniu atunci situatia sta invers. Albul si nuantele pastelate sunt foarte potrivite. Evita totusi orice nuanta de maro, pastel sau nu. Daca vrei culori mai inchise, opteaza pentru nuantele calde. Rosu, rosu inchis, roz sau mov cald sau daca vrei ceva rece, verde inchis sau kaki.

Uite aici un exemplu de roz/mov cald:
https://www.google.be/......ps?/search

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde de culoarea pielii tale.
Daca esti mai deschis la culoare atunci iti vin mai bine hainele tipatoare care iti sar in ochi sau inchise la culoare, iar daca esti inchis la culoare iti vin mai bine cele mai deschise si palide.