Poti face din hârtie niste litere pe care sa le pui pe pereti si sa scrie ce va de genul,, bine ai venit!". Poti cumpara niste baloane sa le pui in casa si o poti ruga pe mama ta sa facă niste mâncare pentru el ca de exemplu mâncarea lui preferata si desert! Poti face o felicitare pentru el, scrii pe o foaie ceva de genul, re iubesc tati si sa spui ca ți-a lipsit, si mai poti face niste laturi din acestea pentru ale pune pe pereti https://m.youtube.com/watch?v=Kj3zq-Ygomo
Sa decorezi casa pentru ca a lipsit 2 saptamani? Eu nu am facut asta nici cand a lipsit 6 luni
Mda... Mersi pentru raspuns. Nu avea nevoie de comentariul tau nefolositor...
Oricine vrea sa raspunda, poate sa o faca.Asa ca asteapta-te si la comentarii nefolositoare.
Pai, scrii pe o foaie mare( tip A1 sau A2) : Bun venit acasa, tata!
Agati baloane de manerele de la mobilier.
Dai cu confetti.
Poti sa faci siruri dintr-acelea de hartie facuta cercuri si prinsa una de cealalta.
Poti pune flori in borcane.
In orice caz, trebuie sa umplii camera de culoare.
Inca o idee : confenctioneaza ''pom-pom''
Mie personal cea mai buna idee mi se pare sa il astepti cu ceva bun de mancare daca nu stii sa faci tort si nici nu vrei sa comanzi unul, ai putea sa comanzi sau chiar sa gatesti daca te pricepi ceva ce ii place. si ai putea sa scrii ''bine ai venit'' din aripioare de pui de exemplu. nu stiu daca un raspuns de genul il asteptai, dar na asta mi-ar placea mie.
Eu cred că un tort s-ar potrivi și mai bine. Nu cred că cineva poate rezista unui tort personalizat cu un mesaj drăguț și un gust superb.
DoriDori întreabă: