Buna! Pai intai poti a te inscrii la cursuri de modeling si dupa aia la o agentie (MRA).
Bft!
Te poti interesa de cursuri de modeling la clubul copiilor din orasul tau!
acolo cursurile sunt gratis!
bafta!
Daca ai bani poti face un curs in strainatate, dar mai asteapta cativa ani.Gandeste-te ft bine inainte sa te duci la un astfel de curs pentru ca e ft greu sa tii regim si pentru a putea fi fotomodel trebuie sa ai minim 1, 75m inaltime. Daca vrei mai multe detalii despre aceste cursuri da-mi mesaj cu id-ul tau si mai vbm pe mess
Ms! Ti-am trimis mesaj cu id-ul meu, te rog sa il citesti :*
Nu cunosc nici una, dar daca vrei asteapta inca doi ani si te poti inscrie la Bote
Lumea modellingului este o lume extrem de grea care nu iti face nicicum viata mai frumoasa.te sfatuiesc sa ti gasesti alt hobby si sa nu intri de la 12 ani intr o societate in care esti exploatat, unde trebuie sa dai mereu raspunsuri afirmative si sa accepti sa se poartea lumea cu tine ca un umeras de haine.stiu ca la 12 ani ti se pare un job super si crezi ca asa vei fi mai populara. daca vei face aceste cursuri mai tarziu o sa mi dai dreptate, daca nu le vei face, odata ajunsa matura o sa poti analiza ce este de fapt meseria de model.plus,gandeste te c vei fi dezamagita daca in viitor nu vei ajunge la inaltimea de cel putin 1, 75(adica incepand cu varsta de 14 ani). copilele de 12 ani sunt influentate de toate pitipoancele care se vor modele si nu inteleg ca acesta meserie inseamna cu totul altceva si putine sunt cele care se pot lauda ca o practica.
Cel mai bine ar trebui sa faci cursuri primul pas iar al doilea pas te interesezi sau te duci la Next Top Model By Catalin Botezatu
anuska întreabă: