anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU
As vrea sa imi fac o construcție cu gel dar nu stiu exact in ce ordine sa folosesc produsele, am mai încercat odată și în 2 zile mi-au căzut. Ele ca aspect arată destul de bine, dar probabil nu le pun eu în ce ordine trebuie
Am lampa, pila, sclipici, ulei, șabloane, cleanser, base coat, primer, top coat, culori, geluri de construcție și un gel clear ( ala chiar nu stiu când trebuie folosit ) dacă dorește cineva să mă lămurească si pe mine as fi recunoscătoare, nu înțeleg mare lucru de pe You tube. Am doar produse Canni. Mulțumesc

3 răspunsuri:
| mayaxhh a răspuns:

Pai prima data te dai cu primer, dupa aceea iti faci constructia, pui in lampa, dai cartonasul ala jos si dupa mai dai un strat de gel (cu ala clear ar trebui sa faci) dupa mai pui o data la lampa, si dai cu un gel colorat (orice culoare vrei) dupa aceea dai cu top coat si gata

Daca nu iti tine, probabil unghiile tale nu suporta gelul (asa sunt si eu..nu imi tin nici cu constructie nici cu tipsuri)

| Miriamj a răspuns (pentru mayaxhh):

Si cu acel base coat când dau? Dau acela este doar pentru semi?
Ms de sfat, o să încerc să văd

| mayaxhh a răspuns (pentru Miriamj):

Sincer...de base coat habar n-am, dar uite aici ce am gasit pe net. poate te ajuta

Base Coat
De ce e bine sa folosim Base Coat inainte de a aplica oja pe unghii? O astfel de baza se absoarbe foarte repede in unghie, creste aderenta lacului de unghii, prelungeste rezistenta lacului de unghii, este foarte buna pentru unghiile exfoliate sau casante, protejeaza unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii.
Un Base Coat bun are:

pensula lata pentru o aplicare rapida
un capac antialunecare
forma ergonomica
un sistem de autocuratare a sticlei.