Heii :3:3 si eu vreau o schimbare pentru ca si eu incep liceul in toamna(eu sunt din tm) si vreau sa-mi schimb look-ul deci.:D in primul rand :culoarea ta naturala mi se pare foarte faina deci zic sa nu ti-o schimbi, eventual sa-ti faci asa niste suvite ca ale lui ashley sa-ti ilumineze fata(nu de pitzi). megan arata fabulos in poza aia :)) dar daca tu zici ca ai fruntea lata atunci nu stiu. eu zic sa incerci un breton gen http://www.google.ro/......tp?/imgres mi se pare ca ai arata superb cu sprancene ca ale lui megan, ten masliniu, si breton din ala :):) era acum sa ma apuc sa scriu si de haine da' nu ai intrebat :)):)) sunt sigura ca esti o frumoasa (de aia iti pasa de tine si esti feminina) sper ca team putut ajuta si bafta la examen si la liceu ^_^ si app nenea/tanti ilove shoes ia mai taci ca fata o intrebat despre par nu teo intrebat daca sa invete sau nu, sa stii ca si aspectul conteaza (nu vreau sa par superficiala dar asa e + conteaza pentru stima de sine) deci din nou bafta daca te mai pot ajuta cu ceva...:) oricand >.
Daca intri la liceu in toamna inseamna ca ai examen. Pune mana si invata.Nu mai pierdde timpu pe net sau alte porcarii! Dupa examen sunt sigura ca o sa te lase sa-ti faci parul exact cum vrei tu!
Mai bine iti lasi parul natural. Dupa ce te vei vopsi mai inchis, asa cum vrei, radacinile se vor vedea foarte urat si sunt sigura ca nu vrei sa-ti iei cate o vopsea in fiecare luna sa-ti vopsesti radacinile(dupa ce desfaci o vopsea, trebuie sa o folosesti pe toata atunci ). Eventual, poti incerca cu un nuantator (scrie ca se duce cupa 6-8 spalari, dar pe mine m`a tinut chiar mai mult si nici nu dauneaza - e fara amoniac). Succes! :*
PS: Vopseaua, oricare ar fi ea, dauneaza parului.
In loc sa te vopsesti tot capul ai putea sa-ti faci niste suvite blonde...Cu cateva noante mai deschise decat parul tau. Ti-ar sta mult mai bine
Aa si tot eu daca ai o frunte lata trebuie sa iti face sprancene mai triunghiulare si culori mai inchise la machiaj sorry ca am mai dat un raspuns da ' ma gandeam ca iti e de folos
summerfeeling întreabă:
DaciaRomania întreabă: